[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
廢特呢,麥湯都算係

連迪儒夫都係廢到仆街
想問下球員既年薪要計返週薪通常係除幾多?52?
Pogba virus
傻閪,死全家啦
Agger 四不象 身材又冇 傳波又唔係特別
又冇Fdj果種帶生個波能力
但喺度話Garner垃圾會俾人屌
連加特爆料狗
又話旦SIR肯用新人
加拿祖有潛質既翼鋒又唔用
友蛇
曼聯既青訓上到一隊後,強如綠木都會有撞牆期踢唔返係U隊時既表現,仲要綠木本身已經係近年青訓中天份最高果個。

只係希望球迷同班名叔高抬貴手,唔好郁啲就幫啲青訓球員冠埋啲咩新碧咸,新史高斯,新堅尼,新卡域克,新C朗,仲有果啲咩唔知幾多年一遇既天才球員朵落去再吹奏佢哋。抬得越高,跌得越痛。

有時見到出面啲天才年青球員同曼聯拉上關係話曼聯想簽佢哋,我都真心希望唔好成事,放過班天才球員,因為呢十幾年黎曼聯青訓同一隊陪育年青球員既成績,幾出色幾有天份既天才球員去到曼聯都有好大機會會比曼聯浪費
用都唔會呢啲時候用,隊波未有成績根底保住坦蛇就用佢,如果佢踢得閪既,以曼迷既高要求,佢會比人屌死
拉比奧特
有冇球會可以hjack拉比狗
其實d新乜乜係香港自己傳定係外國都係咁叫
好撚記得以前有線啲講波佬,只要個青訓上到一隊係打右中場就叫佢新碧咸

屌佢老母,我記得查域克同費查都比佢哋叫過新碧咸
🚨 Players Man Utd have been linked with since losing to Brighton:

🇳🇱 Cody Gakpo
🇦🇹 Marko Arnautović
🇪🇸 Álvaro Morata
🇦🇹 Sasa Kalajdzic
🇫🇷 Adrien Rabiot
🇷🇸 Sergej Milinković-Savić
🇸🇳 Ismaïla Sarr
🇳🇱 Frenkie De Jong
🇪🇸 Fabián Ruiz
🇺🇸 Sergiño Dest
🇬🇦 Pierre-Emerick Aubameyang
新4大天王
下?差咁遠?
Fabián 唔係去PSG咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞