[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
已經聽咗FM球拖講想買Sesko
見到amad 呢啲話觀察咗好多年先出手買嘅球員
仲點撚樣相信班scout嘅report
可能跟fifa/konami 啲數據嚟買人仲實際
已經聽咗FM球探講想買Sesko
由so9接手開始已經唔想睇 天材波 無戰術
點解冇啦啦又係咁吹返 ptsd啲風
有update 咩
樂觀啲,賓坦古同kulu去咗熱都有好表現,話唔定work
曼區又多一位白卡
點解之前油王出高價果次唔叫惡意收購?
點Empty 法呀?
17分鐘先入場?
好難做到,好多都係遊客
又輸5,6球 我係當地球迷都唔入場啦
Amad +百力芝都35m la
班疤狗屌fdj斷腳真係cls
咁癲
Fdj又有風吹?
都係得一條傻鳩姐
入親去睇佢都比人圍住屌
十足吉狗咁
支持到完約,v92 點都選佢
有d名氣 有其他大會揀 都唔會㨂曼聯啦
個球探網絡又廢 坦蛇唯有揀d佢熟既人囉
🚨🚨| Frenkie De Jong has “0% Chance” of reducing his salary. He wants to stay until 2026, with the same terms.
@RogerTorello [🎖️]

FDJ
據英國《太陽報》報導,曼聯部分球員對C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)越來越不滿了,他們對他的行為感到越來越厭倦了。《太陽報》打出了「惱怒的曼聯球員希望C.朗拿度離開,一些球員認為他的轉會問題正在消磨球隊士氣」的標題。
  更衣室的一些人希望他盡快離開,以免目前球員和球會之間的僵局繼續下去。
  該報透露,曼聯一些球員對C.朗拿度的立場和態度感到越來越憤怒。一位曼聯消息人士說:「現在他真的惹惱了很多球員。他在球隊確實有他的盟友,但很多人都對他的做法感到厭煩。」

C.朗拿度在回歸曼聯僅1年後就想離開,但球會拒絕出售他。C.朗拿度認為自己與球會有一個君子協定,如果曼聯未能獲得歐聯名額,他將被允許離開。
  他的經理人文迪斯希望曼聯標出C.朗拿度的價格,因為只有這樣他才能操作轉會,但曼聯堅持認為他是非賣品。這導致了C.朗拿度方面的不滿。他以家庭問題為由缺席了球隊的亞洲和澳州之行。
  對華歷簡奴的熱身賽,他沒有等球隊比賽結束就離場,坦哈格認為那樣的行為是不可接受的。
  英超首輪對白禮頓,C.朗拿度在賽前宣稱自己做好了準備,但他沒有獲得正選的機會,第53分鐘後備登場。

發覺啲media 真係好鍾意針對牙朗
5大訴求 缺一不可
要踢正選
要踢中場
唔減薪
唔離隊
份合約冇違法
賤種巴應該估唔到迪莊咁強硬
點解要買拉比奧特
因為拉比奧特即使幾廢 佢推進都仲好過mctom
成日拎拉比奧特冇key pass 黎同mctom 比
如果佢有推進有key pass 佢貴過FDJ la

佢老母係煩過閪
但如果我地識用佢個仔 又點會嘈
宜家講到係坦sir 想要 咁未信下坦蛇囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞