[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Mata 季中喎
記錯 咁就更加冇得拎嚟同今個轉會窗比啦
條友出名煩
坦狗著重紀律唔代表馴服倒佢
既然佢又唔係真係咁勁
點解要take risk
Javier Hernández: "If Man Utd came for me then I’d say ‘yes, I’ll play for free'. Of course, you know, I’d do that." #MUFC
Hehe 小豆真曼回家啦
唔想你過兩年破產=留難
呢樣咪就係要畀時間睇囉
條友都27歲 再唔生性 足球生涯就玩撚完 坦蛇覺得搏得過嘅話 我覺得千幾萬鎊 可以觀望下
曼聯四大anal

Cristiano
Anthony Martial (馬屎眼)
Richard Anal
Anal杜域
坦眼光差係一回事 梅毒 recruitment team比唔到坦support 仲大問題
佢哋話會員制唔會破產
1+1 就簽
放多幾年呢d 老鼠屎真係呢世唔洗重建
大不了咪搵油爸
佢老母幫佢傾緊肥約
10m簽字費 250k週薪 4+1合約
差唔多
左扭右扭,扭波勁過美斯啦

輸完場波先彈D無出現過既名又得

臨急買舊屎,市場有大撚把選擇,之前坦克岩岩任任有傾既都無哂影,仲要去食屎

要貴都有neves,平既潛力股之前都傳過enzo、sangare、vtinha,呢堆都傳過哂先,唔通唔係paln bcdef咩,呢D無撚哂之後

仲要SMS個價起碼要傾兩三個星期都係而家先爆出黎就知急黎搵返D舊人頂檔

簽完3個個陣梅毒都變梅神,175屠夫都唔係首選咪又係無屌

而家變左份功課有字交左,你地唔鐘意就係仆街陷家剷
4+1 老鼠屎都簽曼聯高層唔該去死
曼聯高層簽唔簽都應該去死
150K都俾多
問題係曼聯既青訓完全唔同球壇接軌
呢個都係末落既原因之一
根本唔會踢到而家球壇主流個套控傳迫搶
真係是但買都會好過mctom呢堆青訓
都唔知點練先可以完全無意識向前推進同腳下功夫咁屎
原來迷坦會智商下降
Sir Jim Ratcliffe好似之前有BID過車仔?
250k然後同麥湯數據差唔多
不過搵般狗打中場算la 反正都係周圍衝
而家連後備深度都無
咁平買住先無壞 骨幹球員真係可遇不可求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞