[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
千幾萬簽到人工一定好撚高
你同D覺得千幾萬無所謂,簽完唔岩咪擺個D傻鳩講下囉

成手簽完係到擺,塞係到既人仲敢講呢D野

大家集氣 十二月仲見到坦狗吧
想坦蛇眼光有幾好
以前教ajax 根本唔會scout d 勁野
傳嗰d savic rabiot 好大機會係前朝scout 過
梅毒推介比佢
用幻幻踢算啦 衰極都唔會降班嘅應該
其實係佢唔續約先賣姐
佢都係蛆成4季 無實力一早走左喇
坦>肥普>卡膠>朗隊>牙朗>So蛇
靠梅毒+坦買人真係含得撚
He is a lifelong Manchester United fan who sold Golden Goal tickets as a teenager at Hull City, considered buying Chelsea or Newcastle United (among other Premier League clubs) a few years ago but bought Nice of the French top flight instead, and is now trying to buy Chelsea again.
根本係本末倒置,重視紀律見到佢個人閪就已經唔洗諗簽先係重視紀律

你個講法根本就係門徒入面班道友講個吸毒理由一撚樣
“我吸毒係因為我要證明毒係可以戒甩……但係,我戒唔到啊”
頭兩年仲好好地,呢兩季完全嘔血
最奇怪係佢冇諗過踢好啲加薪
RABIOT 都簽我集氣佢空難死, 咁就唔洗黎
想佢簽平D平既潛力野

好似佢整個Anthony出黎咁
所以咪就係有plan abcde 只係簽唔到咋嘛 梅毒係咩料應該係人都知

要屌嘅 我6月頭已經屌緊 嗰陣乜都未簽到 timber zakaria逐個玩完 仲話咩集中緊精力簽中場 我屌佢老味啦 簽到而家仲拖緊個fdj

我想講有問題嘅係 追fdj就屌冇plan b 到有plan abcde嗰陣就呢個廢嗰個廢 又成日話冇一個做到fdj嘅作用 咁即係想點?
意假 水份咁高
有呼吸可以踢到退休
身家USD 12.8B
同個前主席快D夾錢買起我曼啦屌
阿積士做的 唔關佢事
本身都支持短馬打中堅
但買唔到中場 拉又根本唔係6號位料
出返白lin推短馬上中場頂住先好過
亂簽垃圾返黎咪同以前一樣 重建真係無期

反而簽返迪比返黎輪換緊要d 起碼真曼荷蘭幫唔會搞事
唔係萬一傷埋辛真係唔洗踢
好少咋喎
係囉,上個月仲講緊要貼錢送走佢,一定好有實力

要人都唔留佢頂半季,又唔係賣得貴,仲覺得佢有料
Ajax scout team 應該集中 有潛力ge youth
乜鬼嘢類比嚟 覺得自己教得好一個人 =自己吸毒?
格狗USD 4.7B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞