[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
點都未淪落到買拉狗嘛
去傾泰利文斯都好啊
本身冇預到plan bcd 會係買證明左自己既人
證明自己廢果堆
根本點都有人屌
迪莊嘅後備方案就然係回塘麻撚煩嘅Rabiot
五大聯賽要搵個好過麥費嘅中場有冇咁撚難啊
呢單野點講都係scouting dept同坦狗眼光出事啦
https://youtu.be/_xcAoRSKKLo
琴晚青訓長毛對哈多士好搶眼
唔洗講埋D弱智野扮智者

扭曲哂D point 之後話點都有人屌,同藍屍廢老一撚樣
舊部+荷甲人
四大聯賽迷麻煩友

曼前景非常黑暗
事實唔係買咩人唔係買咩人都有人屌?
講個事實就話智者智者

我夠有屌rabiot垃圾 mctom垃圾啦
係咪又變返黃絲有為青年呀戇鳩
中場一個擔大旗嘅人都冇
然後繼續買啲大後備返嚟
唔係gay個種
而家同拉狗比咁我要佢好過
咁嗰球粒波係輕微彈起咗嘅 唔怪晒佢
普巴大傷
蛆狗都仲咁想清走嘅Rabiot
伏味咁濃曼聯竟然走去接
泰利文斯唔貴可以試下,點都好過個裙腳仔
死獌狗高層d心理戰
唔想食兩舊屎?
咁我搵夠十舊屎比你食
你班柒頭都係死死氣食返兩舊屎啦
因為preseason 同對白禮頓佢d步頭都唔sharp, 好似好笨重,車仔Cucurella 冇咩點夾過出嚟十幾二十分鐘果段d比波跑動好明顯係sharp
祖之前個賓坦古都表現麻麻成日打sub,去咗熱跟干地都進步咗好多,一樣係祖唔要嘅蟹貨,十幾m搏一搏又冇所謂,希望坦蛇好似干地咁點石成金
如果佢踢中下游,佢會完全唔顯眼
事實上係咁喎
之前tielemans又係話廢 Savic又貴夾廢 拉狗就廢夾煩 呢度都明顯係Plan BCD嚟

總之唔係買到你哋心目中嗰一兩個人選 其他都係垃圾 傳定買都要屌
咁你想點
FDJ又冇 勁嘅又唔會嚟
咁快就坦狗比啲時間佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞