岩岩又睇多左次interstellar

317 回覆
695 Like 22 Dislike
係超大螢幕既分別
當年喺戲院喊到傻
當年入戲院睇到呢幕哭左
但兩隻船仔就已經燃燒哂所有動力
佢甩自己出去真係有用咩
佢上一套《超時空接觸Contact 》都好好睇
《超時空接觸》(英語:Contact)是1997年的美國科幻電影,由羅拔·澤米基斯執導,根據科學家、科幻小說家卡爾·薩根的同名小說改編,卡爾本人及夫人安·德魯彥一起為本片撰寫劇本故事梗概。茱迪·科士打在片中出演女主角,首位發現並證實外星文明存在證據的搜尋地外文明計劃科學家艾蓮諾·「艾麗」·阿諾威博士,也是首位與外星文明接觸的人。片中其他主要演員包括馬修·麥康納希、占士·伍茲、湯姆·斯凱里特、威廉·菲德內爾、尊·赫、安琪拉·貝瑟、大衛·摩斯和羅伯·勞。
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E8%B6%85%E6%99%82%E7%A9%BA%E6%8E%A5%E8%A7%B8
呢d人係俾新聞佢睇都會話假新聞
你要明白對佢黎講睇咩根本唔係重點,重點係佢要比人知佢同其他人唔同,佢叻過其他人。
好似係日本?
Tenet 好撚痴線

Offtopic, Tenet配角casting 好撚正!
如果有小朋友應該感受好撚深
佢講黑洞點係係球體我都已經睇唔明
因為呢個post今日重睇左
Favourite movie 😎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞