[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 47 , 暴太郎戰隊 23

669 回覆
3 Like 1 Dislike
可能要講到飛羽真突破第四面牆先係真正改寫劇情
什麼是Desire Grand Prix !?

某一天,突入屆入的神秘盒子。 其中擺著的是,
能夠變身假面騎士的特別道具【Desire Driver】

Desire Grand Prix是由Game Master挑選出來的人,
才有資格變身假面騎士參加這場生存遊戲。
參加遊戲的假面騎士們,將接二連三向他們襲擊而來的
怪物邪魔徒打倒的同時,也必須通過Game Master
所提供的任務。 那正是“守護城市”又或者“尋找寶藏”等等。

通過解任務,獲得最高分數的假面騎士就會
得到稱呼:慾望神,並得到如你所願的理想鄉世界。
有些人為了人們的世界和平,而有些人為了一己私慾而戰鬥著。
就咁睇個設定似刀劍個種打怪儲分升lv或者比怪殺死多過龍騎個種生存戰喎
個時睇佢蝦佢阿哥啲片覺得好好笑,
仲記得佢阿哥有次講話如果條片有阿妹 view 數就多幾倍

之後佢自己開 youtube channel 就無再點留意,
早排先知佢做緊少女模特兒,
仲拍埋劇,而家仲做埋拉打
佢同佢兩個阿哥都好正
冇講過唔可以殺其他玩家
似Gantz,D形態道具好似話用分換
同埋9成有得復活人

又可以出多個ver
有咩分別
聲唔同?

邪氣
多咗動畫版啲台詞
動態世界觀
Saber TV結局嗰頒獎典禮都有人帶humagear 耳機(我知係彩蛋成分多)你當係延續就算
唔好嘗試去明白
否則build新世界都夠你煩一段時間
無敵小櫻(自稱)
起碼有腳睇
差唔多集集都有啦
分分鐘後期又係負責派膠搞下笑
高橋寫嘅...
01後 又一個紫色Final boss
咁好唔好?
BUFFA個皮套演員係繩田雄哉
BUFFA有Zombie Buckle
紫色...
繩田...
Zombie...

浮↗世↘英↗壽↘
如果真係因為魷魚遊戲紅咗 而拍生存遊戲題材
咁可能真係學埋隊友 有個內奸/搞手
繩田令和做咗2套1拉,
而家又調返去做4拉,
令和唔似平成咁統一位置
熊貓
個鎚仔睇幾多次都係咁出戲咁柒
同腰帶個圖案完全唔同,你求其整個膠鎚好過啦係道具房執二攤
幾時先正正經經俾返套正常甲俾二三拉
一定好快玩具要賣
對於東映嚟講夠曬環保,就咁上過啲色就係件新道具,慳錢慳時間又慳埋倉庫位

同埋對於賣玩具嚟講其實整新道具唔係幾好,啲玩具配件(好似食玩咁)只不過係同模換色再調整過,整個新嘢成本會高咗

你見fourze嗰個盾改色改咗幾次仲用到依家就知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞