[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 47 , 暴太郎戰隊 23

669 回覆
3 Like 1 Dislike
到底有幾多人冇認真睇?
個個都飛文戲睇?
屌 唔知點解覺得鄉下4人組有機會變身
會唔會就係博士想證明唔借惡魔力量都可以贏到惡魔
姐係要贏老豆舊時堆 DRIVER
48集係咪完了? 其實咁樣END都好 算撚數啦基夫
REVICE同ZERO ONE比差好撚遠
基夫>>>博士
ARK>>>迅
話說櫻花外傳既連結性做得幾好

連到the mystery外傳同beyond generation
櫻係識啲前輩講得好通

內田劇本都幾好,鄧腳黎講好過毛利啲冇連貫性冇心思交功課

毛利本ooo小説垃圾到
佢啲朋友都算幾好,識得個黐線佬無端端抌低晒佢哋走去城市做英雄,都笑笑口咁樣對佢

佢朋友棚哨牙真係好搶眼
透明人
變到身都唔出奇,4人組對應番西遊記角色
留美——唐僧
肥仔——八戒
眼鏡——沙僧
哨牙——白龍馬
如果冇咗暴太郞戰隊,佢哋四個真係可能會成為次郎嘅隨從
ark>>>滅 自
29集講左係赤石落ORDER叫佢比門田...
令和4個主角都幾好
其實某程度上就係突然話老豆將自己惡魔塞落個仔度就夾硬生多左個劇場版同呢幾集出黎(當然未知狩崎真正目的未下到100%定論)

如果唔係單以「超越老豆」呢樣野黎講,
解決JackRevice副作用
幫無敵櫻加分離惡魔能力救花花
Destream Driver vs Crimson Vail
呢幾樣野一早都證明左狩崎超越左老豆

結果話狩崎一直受老豆惡魔影響就將前面所有野歸零
其實擺明真係唔夠貨格硬鳩寫落去
熊貓第一個退場又要俾人話辱華
想買美穂ちゃん?
玲花姐姐大人

坂本條老淫蟲瘋狂影腳
死左了
無既,以上所有野,包括腰帶同stamp,
佢一路以為自己勁過老豆,點知原來係靠佢老豆隻惡魔幫手(佢自己牛角尖),早一兩集先話自己一路都未超越到。

佢最撚中意果條demons就係咁
所以JUNNA由腰帶到stamp都係一手一腳自己整

利申:我就唔係好接受佢咁寫
J撚到腳仔軟
透明人間
全程跳唱 都冇對過枝咪唱
放枝企咪喺中間做乜… 阻住晒我睇女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞