[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 47 , 暴太郎戰隊 23

669 回覆
3 Like 1 Dislike
https://twitter.com/redol_0H0w0M0/status/1556252536465948674

同隻會令你失憶嘅惡魔訂咗約...
再用個會令其他人唔記得你嘅腰帶系統戰鬥...
今年感覺上好慳,無budget咁,
一開波已經翻用道具,底suit設計又簡漏,
另外d裝備咁多人共用,感覺上都唔討好,
佢要慳既寧願佢整個rider做主題既game,
D裝就係歷代拉打既甲/裝備,
佢又可以重用道具,拉打fans又睇得癮d
呢個又唔算
係自己俾未來嘅自己點
可能佢真人都好撚嬲個劇情走向會變到咁,收埋成肚火去做Juuga打無敵櫻

有條片佢自己講可能大家對個故事都唔係好開心,但係希望啲觀眾可以睇埋落去
後期d劇情真係亂鳩咁黎
你睇清楚隻惡魔
最尾黑狗變返人都仲食狗糧
估佢第一個退場
可能個人鍾意玩食雞game,所以對於裝備共用同一開場素體簡陋嘅呢啲setting好有共鳴,好鍾意

同埋歷代拉打主題嘅甲/裝備今年Revice先啱啱玩完,連續第二年又玩就太膩太廉價
好似真係無左記憶
睇預告 個樣好似好迷下
https://m.bilibili.com/video/BV13B4y1t7MY
完全感受到到佢嘅失望同無奈
因為要搶 Magnum

做隻貓 做隻狗 不做情人
做隻寵物至少可愛迷人
和你不瞅不睬最終只會成為敵人...
今集整冷麵個師奶 係第13集搶特價貨嗰個
我明佐治憎Daddy,但唔明點解咁
憎五十嵐一家,如果因為基夫因子
大可以再研究點樣抽走佢
依家好似係想手刃全家
其實我覺得最無辜係玉置,又喺度講有Over system已經幫改良到條腰帶唔需要惡魔都用到,但係又要搶佢條腰帶扔落去老竇個墳
你估中
已經有消息講話熊貓係第一個退場
同埋呢個又係生存遊戲,應該唔少減減加加
變咗一集咋…
劇場版係上集同今集之間發生
今集一開始已經講左老豆隻惡魔已經係劇場版死左
可能老豆隻惡魔先係佐治既限制器可能佐治本身就係瘋狂科學家

佐治目的係用冇惡魔力量既腰帶系統打贏老豆一開始創造既惡魔拉打系統

去證明自己已經超越老豆

所以要逼一輝佢地對戰,並打低佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞