[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 47 , 暴太郎戰隊 23

669 回覆
3 Like 1 Dislike
一路睇情報都講緊熊貓,完全唔知有北極熊
本身 Gantz就係有自由度高(可 teamkill, 合作/單機)嘅範圍限定打獵game, 同似食雞類型冇衝突

但應該係pvpve, 除非怪嗰邊都係玩家.......
硬係覺得好似暴太郎
會儲point 復活人
其實呢啲係咪通常套劇完左會有個紀念版?或者咩1:1還原劇中戲具版?
阿唯外傳入面小櫻把雙槍係改咩武器
戰隊呢邊係上套機界人氣高先開始有
今套連公仔都清倉 B記應該都照出紀念版
係嫁用冰龍其實好合理
冰龍既強度可能都可以好強
打deadman個陣做到最終回咁

Revice後出既form都冇話係唔夠勁要升級
火山同風雷既開發都係有其他原因而整出黎
戰隊既商品線迷失左好幾年
想開拓大人fans市場,烈車果年開始出左戰隊職人(1比1或者高級版變身道具)同超合金版戰隊機械人
但出出下又死左line

到宇宙開始就玩pb商法,蛇夫座黑化(&強化)之類
快盜vs警察玩具賣得唔好但人氣唔錯就開始試出memorial edition
騎士龍試出大size武器(主要都係因為龍裝魂音效係跟劍,連動上多野玩d)
機界玩齒輪收集品賣得ok人氣又幾好先決定繼續行紀念版變身器配連動道具

咁都有出

報紙咁叫唔叫證實

Stage用皮套
白紅狐狸,綠色的狸貓係咪俚語/歌詞黎?
發佈會嗰日都有強調
唔熟 估係啦
屌,冇嘢了
杯麵名黎
Revice隱藏原型係美漫英雄
Geats應該就係杯麵
好似4個主拉都係根據杯麵??
其實暫時都係得紅綠紫中
Twitter見人搵左堆但除左顏色之外都唔係幾關事
https://twitter.com/grablu8thanniv/status/1556099505363517441?s=21&t=TMpZoNc-AGysDptDt4Eehg
真係會死熊貓先
得罪小粉紅

拍到好正氣,明明劇入邊痴Q咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞