[Disney+] 韓劇《黑話律師 Big Mouth》

1001 回覆
39 Like 8 Dislike
上一集做得太快,
成套戲嘅感覺好似變咗,另一套戲咁
jerry咁撚鬼 由一開始都覺得佢係老鼠
仲有條傻仔 死極都死唔去 佢係老鼠就正
允兒集集都當自己係超人
崔道河 soft & hard copy都比左老人家架
不過係自己整既假copy
其實成套嘢都勁多bug,但唔知點解又睇到好緊張
因為又吊癮又夠氣氛 雖然都明知主角有光環
但由搵BM到而家解開成件謎團都會有想追既感覺
睇到覺得允兒係BM 先保得住最後唔會比人圍屌
女主角係唔係嬲惠真早死過佢
下下都嫌命長去自殺
只要有心,人人都可以係big mouse
孔代表越嚟越順眼
每集必睇
孔式發老髀
但係佢真係好嘈
似留伏筆生癌死
噴晒白煙 唔知有冇毒就仆入去
都唔知搞咩

仲有個惠真唔知返韓國做咩
當初咁辛苦先走到
驗血美國都做到 除咗自殺諗唔到咩理由
最大問題男主表現好難說服我真bm自己鬥唔羸,點解會覺得男主鬥到嬴,我上帝視角睇晒男主表現都唔覺得佢有幾勁
mouse真係屌打呢套幾條街,由揭盅殺人犯到鬥最終boss,成個鋪排都好順,呢套好馬頭蛇尾
Btw
點解大老鼠收埋d錢好似冇人理咁
明明當初又要送男主去青山又打毒針逼宮
依家真身保釋出埋黎個三條友都唔去追
我想知個拍賣會做得有幾衰
有冇諗過bm唔係鬥唔贏昌浩
如果房長唔係講緊大話 bm嘅目標係姜會長同論文
佢唔介意重新黎過昌浩其實幾時拋棄都得
與其話佢鬥唔贏昌浩不如話佢為左要鬥贏姜會長要駛出渾身解數
況且房長依家係真死定假死 甚至佢係咪真bm都仲係未知之數
9成唔係真bm喇
就算我當佢係 但佢都留哂底牌啦
jerry暫時睇都係幹部級人馬
喺bm角度佢同昌浩都冇對立過
昌浩只不過係佢搵論文同對付姜會長嘅棋子
昌浩最多係話喺bm同姜會長嘅交戰下成功存活
何來輸贏之說
臨尾噴水應該中左伏
應該係有問題污水
老婆死咗
昌浩再無底線無顧慮之後敬請期待下季
呢套明係happy ending喇
主角光環勁到 Yoona偶像級應該唔死得
yoona點會死
我唔係話bm鬥唔贏男主,我係話bm鬥唔贏會長佢點解會覺得一個冇人物冇資源嘅男主會鬥得贏,而男主既表現亦說服唔到我佢有幾醒,一直都係靠bm幫手,冇bm死左九世,除非男主先係真bm
男主就係bm ,可能係佢第二人格
佢發夢都見到bm係自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞