[Disney+] 韓劇《黑話律師 Big Mouth》

1001 回覆
39 Like 8 Dislike
郭本身都係欺詐師
正路應該唔會好似劇入面咁一開始就信李鍾碩就係big mouse
我buy佢係big mouse手下 但唔係big mouse本人
點解唔可以係big mouse知道市長搵佢之後先諗到屈佢呢招再放d料去佢office?
去搜證d人都好似知道晒d野放邊度咁 都可能係big mouse d人黎要偷去放料都好易姐
打通石屎整成個空間擺咁多野喎
我當廣域搜查隊嘅人都係big mouse d人
你平時鄰居裝修鑽下牆都已經嘈到拆天
爆牆整石屎藏野真係可以喺佢地已經入主左個單位之後不知不覺間做到?
如果個big mouse個人設係有能力犯咁多罪都無人拉到佢。。。偷偷做呢d野點都容易過呃人1000億掛
如果真係好似你咁講要睇佢點解釋囉
佢係有能力犯咁多罪冇人拉到佢 但佢唔係神
一間office主角佢地已經入主左去裡面
要喺佢地放工至第二日返工嘅時間裡面做好哂咁多野藏野要問下裝修師傅做唔做得到
先唔講佢要收買哂全幢樓嘅人等佢地施工嗰陣冇人投訴
可能由市長搵男主個日已經開始做緊
幾日時間去做都仲得
我覺得有人投訴呢個point有d牽強
各花入各眼啦
主角日日都返工
每日做小小工程再清走哂d灰塵等第2日返工嘅時候都睇唔出?
比較起上黎好似你咁講更加牽強
除非寫岳父係big mouse或者係big mouse手下
主角入左冊之後佢偷偷地施工都仲可以解釋到
唔記得左男主仲要激嬲左老婆晚晚留喺office訓
nvm啦各有各睇法 只係我覺得一個可以輕鬆呃人1000億既人做到呢d咁小既事原來係咁難
等遲d集數開估咪知誰對誰錯
呃人1000億同大工程裝修點拎黎比較
你咁講姐係話一個踢波好勁嘅人去打羽毛球都應該唔難
點解難嘅point我就已經列左出黎
你嘅睇法係佢施工嗰陣一個人都發現唔到
男主入冊前日日喺office訓 男主入左冊之後岳父都日日返工
咁你個situation要成立除左岳父係big mouse之外我真係諗唔到有咩可能性
如果呢d point你都覺得錯哂咁真係睇法差別太大冇討論落去嘅價值
戲劇效果黎姐至於擋刀個度 可能要再等解話
佢偷偷同所長講左d乜都未知
可能主角真係big mouse呢
成件事扮無知扮唔係big mouse可能根本引人入局 佢一開始根本本身就已經係查緊野查緊徐教授件事
佢呢個位純放風俾孔知佢搵市長就係想知佢地既關係係點 而家知道佢地私底下係敵人
而且係你陰我我陰緊你咁 分清楚關係之後就可以利用每一個人每一段關係
呢集預告都幾爆
近期最好睇係呢套
YOONA係大佬幫佢改晒紙上面D名
我都覺
其實係yoona
咁反轉
明顯唔係
有機會 或者係岳父
其實可能下一集根本唔會講任何一個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞