[Disney+] 韓劇《黑話律師 Big Mouth》

1001 回覆
39 Like 8 Dislike
我個人覺得相比起單一個人 如果big mouse set到咁會更爆
暫時依家主角身邊都冇人有big mouse嘅嫌疑
如果到時係有d新人物出黎係big mouse又會太老土
好撚好睇
有d似電影 月黑高飛
希望男主可以好似果套咁最後撚鳩獄長
李鍾碩d演技好似好左好多
成套劇靠佢carry 晒
想知究竟點樣可以係冇人知嘅情況下係間屋收埋咁多野
到底幾點更新,好緊火
十半
睇完呢兩集覺得yoona個角色係就係有情有義但查案嗰陣個人設麻麻地
咁大搖大擺周圍問人論文又盛齋明查唔暗訪完全係送死
冇主角威能應該一早比人殺左
比著係d二打六角色
匿埋講句電話提起件事都已經死得不明不白左
btw今集監獄引體上升笑左出聲
yoona都唔知係咪得罪編劇成日接呢d角色
初頭以為佢咁有情有義個角色應該好出彩
點知一查起案上黎又係毀人設
其實套野好多位都好出戲
d劇情太兒戲
呢4集睇落最大機會係佢 但如果係佢嘅話套劇可能係冇乜特別
第5集預告有佢鏡頭咩 我睇d+唔見佢
不過想知究竟下集佢點樣扭轉呢個困局 份名單佢講又死 唔講又死
其實唔係佢理論上都應該係佢識嘅人
睇返佢成立間firm應該係3年前
間office又藏槍又藏錢又藏金條應該就冇可能係佢地已經入主左個單位之後先放落去
姐係要呢d野落去起碼係三年前已經佈好局
如果真係郭東延嘅話又真係要睇佢點解釋
呢套野個佈局框架做到咁大 好睇同唔好睇真係一線之間
希望唔會虎頭蛇尾
最怕最尾兜唔到有bug
我自己buy big mouse只係一個代號
一個人一個人就繼承落去 有需要就會易手
但無啦啦喺主角office擺咁多證據將big mouse個傳承比佢咁上一個big mouse我諗係主角識嘅人
我覺得個律師fd同岳父都好大嫌疑
郭東延依家嘅行動都大嫌疑但暫時劇情解釋唔到點解佢要塞big mouse個名比主角
同埋佢又用咩方式將d證據咁短時間內擺哂去主角office度
但係監獄做到野最大可能應該係郭
郭本身都係欺詐師黎
如果郭係上一代big mouse嘅手下又有冇機會呢
同埋今集有條友食野毒死有影一影個獄警 姐係個獄警都可能係under big mouse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞