[Disney+] 韓劇《黑話律師 Big Mouth》

1001 回覆
39 Like 8 Dislike
咁快爆出來 肯定唔會係喇
應該都只係聽BM指示或者被BM set局落緊坑
今集連Yoona對佢態度都開始怪怪地
Yoona個樣今集都有古怪 應該昌浩俾左Signal佢fake緊市長
Yoona肯定收埋左真正嘅血液
無記錯 個樽血佢唔係俾佢左佢老豆搵人驗咩
而家個份用佢自己名義驗應該唔係真掛
我睇評論見啲人估係岳父
第7集個岳父係醫院close up 鏡頭影佢塞裝錢嘅信封俾謝利
今集佢啊爸係法院前擋住架警車 架車就即刻停咗
最尾允兒打俾佢啊爸最後冇啦啦問到佢去邊又停咗
感覺上市長借bm個名對付老人家
可能只係本身bm組織既一員
真正既bm 可能真係郭同孤兒院班人
今集郭醒返既表情好怪
agree 市長似真係借BM名食左個一千億
但郭真係唔似BM
最多係幫BM眾成員之一
郭起身睇到嗰張紙係咪另一張紙
噴血嗰度其實係咪 想殺曬入面嘅人
等冇人記得李鐘碩 bm呢堆事
毀屍滅跡 所以初頭就係模範監躉死先 因為佢哋最冇戒心
似係市長就係bm

好想快啲到聽日
市長應該本身真係bm一分子
今集影到佢隻手有黑影應該本身就係bm既紋身
所以市民應該背叛左bm
同埋告解室個cctv得佢地四個人知
但重要個30分鐘冇咗
外父而家暫時最大嫌疑
越睇越迷

今集又完全無晒回憶同孤兒院線
我都有諗點解要問佢係邊
有紋身?係咪影佢埋金個到?
孔代表d戲做得好正 明明係大仆街但覺得好搞笑嬲唔落手
郭睇到嘅係另一張紙

噴血嘅人應該係模犯囚犯 比人推咗/自願做實驗(九川醫院)佢地排隊食嘅藥都唔同

我覺得市長係借bm個名去偷錢
仲未解唔到孤兒院係點
仆街得黎夠on9
噴血d犯應該同醫院7樓簽紙唔救嗰班人係有關 做緊同一個實驗
我好奇又唔係賣器官 點解唔救佢地
定做緊對比實驗? 健康同唔健康對比?
篇論文目錄close shot都睇唔出佢篇論文係講乜
剩係見到attributing causes to population change
又咩NEW ENVIRONMENTAL ISSUES RESULTING FROM THE REVISION
姐係咩 個會長控制人口咁撚癲?
睇多幾項又有air pollution又有water pollution
唔係起屋/工廠偽造環評報告咁簡單丫嘛
yoona同市長對話嗰個位氛圍都明顯唔同左
yoona應該都有所準備
郭個樣怪係因為bm手下換左張紙仔嘅內容
可能寫左d有問題嘅野係裡面
今集最尾黎嗰個應該係獄警
獄警應該係bm d手下 比bm推出黎應付住昌浩先
較光咗最後嗰幕 見到西裝同手錶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞