[Disney+] 韓劇《黑話律師 Big Mouth》

1001 回覆
39 Like 8 Dislike
問題係佢呢幾集太撚on9 唔係主角光環的話佢死咗十世
打電話約佢就即刻單拖同人見面 又自己跟蹤人被人發現 之後見到條女係面前比人掉落街 仲即刻去拎十字架 on9到
靚女講句對唔住就無事啦
冇主角威能佢咁查法死左十次啦
可能係想利用佢黎查徐教授單案掛
孔生個老婆收花都知啦
開左天眼咁
最正係有設計圖都唔望下先就狗衝去兇院長,院長又好順灘咁俾佢check
big mouse 會唔會係囚室長
院長忍耐力勁高搞咁多攤嘢出嚟 現實一早炒咗
佢覺得佢對yoona都有其他目的
男主見到院長嗰陣叫佢好好照顧自己老婆
意思姐係big mouse可能提左水比佢聽院長係自己友
院長忍耐力勁高搞咁多攤嘢出嚟 現實一早炒咗
覺得佢對yoona都有其他目的
男主見到院長嗰陣叫佢好好照顧自己老婆
意思姐係big mouse可能提左水比佢聽院長係自己友
男主個fd一出場我已經覺得佢唔簡單
我覺得院長唔係自己友
但義工活動嗰陣男主個態度似係big mouse提左水
就算唔係自己友我諗都係暫時可以企喺同一陣線嘅人
李鍾碩把聲唔同左既?
仲有面試嗰陣院長比女主好高分
允兒係咪得罪編劇
世界上有cctv係咪唔知
諗住佢出到黎收埋左d血係邊
點知夜晚又去送死
之後仲要喺市長面前拎d血出黎
佢點confirm到市長同老婆唔係同一陣線 痴撚線
明明第一次已經被人發現
點會覺得第2次冇事
感覺檢控有d似係spy想埋老人家身邊
yoona真心得罪編劇
不過呢套野d detail都kick kick地
後面救護車送走男主嗰陣係獄警跟車
yoona佢地咁樣攔截咪姐係劫犯
d獄警仲好似心虛咁比佢移返去九川醫院都好搞笑
因為佢知自己有主角光環
睇預告下集郭應該gg
所以先寫佢特別演出
外父同yoona都知道送黎醫院前班獄警想帶男主唔知去咩地方
點解喺醫院走佢地都好似冇防範咁
不過老實講依家個實力太懸殊 就算yoona佢地有防範都做唔到d咩
獄警完全控制哂 就算call普通差佬都唔會有幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞