Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
https://youtu.be/FlqCyvmvLD8

美國三星網
香港應該有唔同

S22u or Fold3 trade到1000美
補799美 有512Gb Fold 4
想請問下大家覺得f3可以玩幾多年?
出咗f4有興趣入f3, 大家f3有冇目標價

Btw未來samsung fold機係咪冇可能冇gap好似flip咁
你一年後換機就係 用到年半再返嚟報告下
啲鏡又用奶印去呃人
唔講大陸機同實際運行個比例係好少少
支那人不嬲都最鍾意舢舨充砲艇架啦
btw, 偷完人哋摺芒技術之後就連個名都要抄埋人哋
屌你老母個buds pro戴撚到對耳發炎,換左spinfit耳膠都係咁
睇完teardown部機好脆弱
寧願厚少少
用家問題就去洗耳啦
咁又唔好咁講, 有唔少人戴完之後都話敏感
係部分人唔知自己隻耳係咩性質
唔啱用入耳式想用就要成日洗
好多人用入耳式追隔音anc推入咗耳屎又唔清咪出事
我敏感就冇, 反而係聽earphone好易聽到有耳鳴, 所以唔敢開得大聲
笑死內 moon 冇自拍鏡
可能係anc
間間廠都冇得set好on9
Moon都係三星
明玩9小米
2x 長焦畀邊個用
Z Fold3 嗰粒 2x 都係垃圾
據聞月底有貨出
綜合埋香港個活動同台灣開售日期
應該係18號發佈開訂 2號正式發售
預訂早兩日攞到貨 即係8月30左右
希望街鋪快啲有實物撚下
同埋耳機錶同期出埋

三星香港見到嘅話推多啲組合優惠啦想買tab s8加錶
而家去邊買s22 ultra最抵?
唔重打機可以,打機真係放得好快
mix fold 2呢一代較位笑了 學又學唔足
保護錶面
開60hz 較1080
S888不了
錶優惠 跟buds pro buds live就似
Fold 4哥塊掂唔掂?
foldable 我覺得2年貨仔 再加埋s888真係不了

gap其實唔會話無可能嘅,等三叔發現消費者中意creaseless多過防水就會轉,支那廠啲鉸鏈三叔有份整,要轉唔難。如果到時fold銷量比支那襟住砌就會轉
係pro先多投訴,前代buds+同後代buds 2哪來咁多敏感?起碼呢度三叔po同tws po我唔覺眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞