Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
打開MON用就未必了
用過FOLD 3, 好多APP都唔支援, 都係直身機好
fold 變 flip surprise!
我都係中間全條拱起左
其實咁屈住又開又摺
塊貼實甩
即係每幾個月又換一次?
剛打去話無貨,要等下星期
而家好核突
想撕左張貼
會唔會失去保養
我尋晚都諗緊呢個問題通常係2月中開始預訂然後3月6左右正式上市, 除咗當年S21提早咗之外.
唔知落訂嗰陣可唔可以用晒$5000消費券做訂金呢
中間一定會拱起
好樣衰

等吓啦!撕咗有乜刮花要換mon實貴到飛街,其實到咁上下都準備換fold 4~
fold4無驚喜
fold3要用多一年
等fold5
估會大改進
用緊n20ultra
原本心郁郁想出fold 4
而家睇完發佈諗諗下又好似好不智咁
正常
又唔係apple 生態
如果APPLE出, 軟件生態就會改善
用三星tab, 主力睇片睇波睇漫畫, 都冇乜話唔支援, 係黃VIU 果啲廢app 一定要打直, 我就睇黃viu 網上版算, 佢播廣告我就去第二個tab睇其他野

ipad 如果裝個app 冇ipad 版都係得啖笑, an tab 除咗效能係冇咁勁, 正常用真係冇問題, 唔知點解個個屌.
好過睇片大大條黑邊, file system 殘廢, 唔裝app 想出入file 都慘過西
幾時先有fold 4 battery testfold 3 表示好緊火
系你老母
邊會長開數據㗎
平時梗係用藍牙
有需要先用數據
唔係食電到仆街
咁樣一樣可以提你攞電話
係囉..... hea 到咁
買定fold 4透門case
屌奶媽真係有啲衝動睇下有無副廠電舊電大大舊
橫掂已經試緊行self repair
watch 5出咗
watch 4大約約時會減價?
想問大家s22u點樣取消個濾鏡
有時明明冇開濾鏡影完都好似開左咁
Watch 5有冇NFC type-F?
幾時先有真錶摸下
watch4仲冇穿冇爛
但個電真係好難頂
如果5唔係太貴都有少少想換
官網s21fe 賣緊4千1/4千4
抵唔抵玩?
仲送$500 online shop credit,雖然唔知買咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞