Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
fold 4摺痕有無改善?
見人見智, 我有打開機摸慣熱覺得暖暖地, 我用過無風扇15w係熱到仆街好肯定會減短電池壽命
爭食吖嗱
無㩒過野,但我發現呢排一連咗隻active 2就唔識用聽筒播WhatsApp 錄音
想問下可以點set返
淺好多 較鏈再簡化減成本啫
8月更新 好似倒水好多 越流暢越食電
15w連風扇只係可接受,如果殼厚啲都唔太建議。

10w仲要無風扇就不了
我部EP-N5200有風扇,你啱唔啱用?
你問嗰位清 我已經用緊另一隻原裝

5200除非當年Note10嗰期買或者响外國Amazon,否則香港好多假貨(淘仔一樣)
我喺兇宅電器買,有單
我估你放上carosell/肥花賣會容易啲
萬幾蚊想打機睇片爽不如買s8ultra tablet仲好啦
粒u係咁冇辦法
認命 靠軟件徒然
有冇S22U防偷窺貼推介
淘左幾隻 得一隻勉強用緊 可接受
但始終冇iphone d防偷窺貼咁清
等換s23
而家先8月 3個月啫 等到嘅
你講到咁不如買部notebook 咪仲好
notebook 唔同用法起碼會轉用mouse多,
tablet用法&裝手機game 同 s22u/fold4 無乜分別
[Galaxy Note10+ 獨家Trade-in優惠] 即日起至8月9日親臨香港三星專門店並出示此短訊,您便可透過以舊換新方式,用優惠價港幣$6,698起購買Galaxy S22 Ultra 256GB(建議零售價港幣$9,698)及免費獲贈Samsung Care+ 2年服務計劃。 優惠受條款及細則約束 : bit.ly/3oqkinY 查詢/取消: (852) 3698 4698

抵?
官網s22u直情已經無咗 1TB option
同問
老閪都等8g2 6千幾買難受,屌
SMT 現客價7798,Note10+ carosell賣緊二千幾上下,咁計多官方一千左右。

官方野實唔會最平,但慳咗時間唔洗煩。

重點反而係8+G1都要出,就唔差在等埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞