Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
完全唔需要擔心
依個價錢 無人會買屌米
已經降到9k 了
不過巴打
粒U 真係唔得
8+ gen1 嘅fold 4 會明顯順暢同持久啲的
ice universe 係咁踩三星
865 太猛 我部fold 2 順過 fold 3 10倍
8+ gen 1 只係正常發揮 好只係對比888 好咗。都熱過865
不愧係連登最憎888的男人
單講spec,2022H2嘅屌米發布會包括12s系列,fold,耳機都勁過三叔
無乜好講,睇都懶得睇,先唔好話比人leak曬,重點係leak出黎嘅嘢其實對比同行都係全面落後

唯一唔輸嘅就係watch 5 pro,討論度好似係今次unpacked最高

有個感覺三叔今次唧得仲勁過Apple
watch 5 粒u 繼續exynos??
部fold 4 仲係唔連筆, 驚頂死部22u

其他嘢又冇大執,最唔鐘意係啲網上評測話係新嘢, 所以天價

出到第四代仲新乜鳩呀
用緊fold3
決定唔升級慳返筆錢
應該叫fold 3 細碼版 3s
屌米真係好薄
仲要內mon8吋
外mon6.5吋
重量都係262g
三星真唔爭氣

https://www.youtube.com/watch?v=F6ISf3u0c7E&ab_channel=%E9%92%9F%E6%96%87%E6%B3%BD
繼續用w920
而高通嘅新soc W5+已經內置埋
npu,新adreno gpu同低功耗協同處理器去搞背景app
屌米除咗俾狗用,正常人都唔會買,薄過 condom 都係咁話
miui冇自家sms唔方便,唔記得sony有冇,but sure samsung有
咁poco呢?
太簿真係會無咩手感
睇廠點調較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞