Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
好糾結。fold3 上唔上fold4 好,啲電倒水咁。雖然副機
係學 microsoft surface duo 定 android 12L 黎?
三星Galaxy Z Fold4 操作视频 底部可方便切换应用
12L 本身有嘅功能嚟
糾結fold4定係GOOGLE 個部
改動唔多啦
除左隻watch其他全部唔吸引
最失望應該係buds pro 2
叫buds pro lite算啦
590mah 80小時電量
真,整到咁細唔知做乜,buds+都無人投訴大啦,不如搞好啲續航。同埋個anc放係2022標準係唔合格,人均 最深40db+而你得35

睇個勢應該繼續玩自閉multipoint,人地其他廠(包括pixel buds pro)已經玩緊universal multipoint,支援曬pc an ios Mac ipad
FYI今年閹到兩個發聲單元都細埋
都市傳說
等埋香港發佈完去撚下隻watch 希望有tab加watch package 唔係嘅話又可以慳番
GOOGLE 個部尋日有料公佈
唔好話咩爆富士康代工咋咩

升啦,續航影相大升級,最緊要唔洗三叔製程
google係用tensor,姐係三叔嘅電子垃圾中嘅電子垃圾 三叔製程+ arm核心落後一代,又自己鳩改架構,屏幕ic同modem
相機真係唔算大升級,唔係 S22 Ultra 嗰皮
fold 4 50 mp 應該22+個款鏡
有少少期待fold 4
但我其實又唔打算買
22u 試左試用720p, 感覺同用1080p 2k個耗電量一樣
咪唔掂囉
lm今晚睇發布會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞