Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
冇連電話會少咗咩運動功能?
我好肯定用4400電會好過5000電既22u
因為佢用8gen1+
隻watch係咪用其他牌子an機依然鎖功能
請問s22 邊差電邊上網差得勁慢係咪正常 成個鍾先上得十幾% 已經係快充 用到唔想用
運動應該冇?
gps可能用唔到?
重要係收唔到msg果d多
我見us 得個25% off 折扣
哦咁好閒啫
三叔要用broadcom嘅訂製晶片,為咗exynos(scalable codec)同慳錢所以唔會俾錢買aptx adaptive
LTE食電好多
係,但其實xda有完全破解
咁一定買藍牙啦
主要係想要check body stat同埋track運動
同埋藍牙會disconnect,有時你唔記得攞手機/手錶走咗會alert你
所以我都唔會買lte版
https://youtu.be/6ARf2iHBMzk

z fold 4仲有酒紅色
香港幾時先肯開價呀屌
係啦,個圈真係幾重要下!
filp4同filp3好似差唔多咁...都係等s23
見到watch 5無乜意欲
隻一代死都唔壞
想買返 watch 4 classic lte
想問水貨用唔用到 esim
消費券過期
flip 4 8g1 + 多500mah 變多4個鐘

fold 4都應該無問題
部份地區 香港應該識做嘅
燒廢券平時就咁用咪算,買大額嘢簽卡通常著數多,或者開新卡食迎新
過1年咪出俾你
呢次覺得珍珠金幾搶眼
酒紅又係s22u 可以再紅少少靚好多
盧泰文首次正面回應“三星Galaxy專用處理器”的傳聞。
在Fold4發布會之後舉行的新聞發布會上,盧泰文對此問題表示:
“我們正在討論和審查幾個合作夥伴來開發Galaxy-Exclusive AP”
他繼續說,“相關團隊和合作夥伴正在努力工作(與他們自己的AP開發有關),”他說。
他提到了幾個合作夥伴,可以解讀為,在同時審查高通聯發科Exynos合作的可能性,而不僅僅局限在三星代工和三星半導體了。
如果盧泰文能勇敢邁出這一步

拉埋發叔陪佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞