Samsung Galaxy 討論區 (205) 10/8發佈foldable 白卡勿入

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
好想試下摺機, 但又好驚好快玩完
呢隻官網寫得9w

隻金色 即玫瑰金
S10+諗緊轉唔轉s21 FE好
上次去銅鑼灣問s20換電,佢話依家要2個工作天
仲以為可以即日攞
呢度有師兄之前話去啲三叔專門店鋪都有得即時換,我都想知有冇其他人試過
Z FOLD 4, Z FLIP 4
2手價唔太穩, 保護貼中間位用8-9個月左右易谷起
女仔建議FLIP, 男人建議FOLD
等S23
有零件已經好好~
三星成日將部Flip打造到女性專用機咁, 而Fold又唔啱我, 搞到我而家想等S23U多啲
呢個時間點建議咬牙死頂 我n10+都係考慮緊s23u定fold 4,擔心緊第一代200mp又好似s20u一樣奶野
rumor:
galaxy watch 5 系列續航提升約25% (40hr->50hr)
watch 5 pro系列續航約80hr
全系配備藍寶石表面,但全系加價
希望可以換新sensor,4系個sensor真係失敗作黎
哇,乜越出越保守㗎
watch仲未流出 好想知pro幾多日電
會為金色由綠flip3換flip4
80hr,呢個推算應該合理,watch 4官宣40hr,我個人使用亦的確頂唔到48hr
點解仲未有buds 2 pro嘅詳盡leak 想知有無真multipoint
而家用緊隻tws 乜柒都連到,用完翻唔到轉頭
A52/水貨A52s
一定係s21u 各方面都完勝s22+
巴打們, S21 U 有冇咩mon 貼好介紹?
888 激過8g1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞