三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
我地打司 推上洛做乜9 低能? 要霸業仲係出面打?
唔使講咁多啦
你可以繼續話我哋指揮有問題
但你否認唔到你哋都係咁撚廢嘅事實
日日怨呢樣怨果樣
講到尾你哋都係垃圾
一輸就想射晒個波比人
返鄉下執牛屎啦
你地垃圾係全server共識添啦 入game問下6服啦 撞洲仔 功又唔高

又要spin了
起碼我哋靠自己
冇問你地攞過任何人
秦義天道打諸天唔使死老母咁叫救命
我哋輸咗都唔會怨你哋
更加唔會好似你班傻閪咁喺世頻呢樣果樣
依家係咪58同79互屌緊
跟住6就係到食花生?
原本咩隊黎
冇D咁既事
主動權本就在79服,自已早人6小時司隸開關。內部遷城打關唔做好。仲要守唔住逍遙閣攻勢。Call人58服來幫拖。可惜已晚,89撞撞撞,國土搞唔定。成個好局,都被推翻。 滿紅發育成長。
之後一到逆風,怪責盟友唔所有盟去、背禍,好波好波。

天道雲朝秦義無被人打到懷疑人生咩

p.s.好想知諸天89成人滿紅,定逍遙89成人滿紅。
好想知原6服紅,定轉過來的戰友紅。還是諸天是農夫🤣華富組,好波
點解睇極都覺得6 服好仆街
口臭姐
有咩咁仆街
打機係咁㗎啦
華富啲人只有好L 紅同滿紅兩個mode 之嘛,又肝,緊係勁啦
又唔算口臭㗎啦。。。頭個兩季原7 服果啲仲臭喎
其他人唔知咩料
由開季開始屌人屌到而家我第一次見
一開季話自己唔會認真玩呢樣果樣
之後屌埋自己有落匪
中間有不時79嘈吓 又撩吓58
總之日日世頻洗地
冇人理佢哋都可以自己一人一句圍爐屌人
又唔算口臭㗎啦。。。頭個兩季原7 服果啲仲臭喎
其他人我唔知咩料
由開季開始屌人屌到而家我第一次見
一開季話自己唔會認真玩呢樣果樣
之後屌埋自己友落匪
中間有不時79嘈吓 又撩吓58
總之日日世頻洗地
冇人理佢哋都可以自己一人一句圍爐屌人
世頻寫嘅嘢太過莫名其妙都唔知發生咩事,所以我都係覺得只係9up
9up到咒自己人死老母
係咩 咁搞笑。。。。得吓咀就好心打多兩場算啦
代留言 1.上洛係58自己提出去守 2.58入司一早plan好左 唔存在call人救命
不過果啲咩極天又真係成日都見佢地打埋哂啲鳩嘢
極夭有用極夭呢個名上連登 小心佢含你
嗰種口臭程度唔係可以用打埋晒啲鳩嘢去概括啦
不過冇所謂嘅
我哋都睇得幾過癮
本身傾好左58有一盟會一齊入司卡城打 所以先派小號黎一齊鋪路 點知最後無人黎 如果唔黎79就開析 唔開武關啦 最後雲朝係自己決定入黎
會開武關*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞