三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
2個抽1個,除非做到人數輾壓,一但演變到雙方磨磨下,就會有老鼠屎出嚟搞分化,然後夠強勢個邊就可以坐享其成,唔知點解呢個係3戰嘅通病,好少見到有服/盟做到幾個齊心打殘巨人服的
6服好似攬炒 冇人有霸業
可能呢個就係官方想要嘅結果,忠於三國史實
最睇唔過眼係下下都講到71有問題
溝通有問題係雙方 下下都將隻獲射落71度咪就係5服既問題 唔係你勁過佢就等於係佢有問題
無嫁 不講武德唔會錯嫁
人性問題 唔好講服同服合作 同一個服盟同盟合作都成日出事 更甚同一個盟唔同派系都會分裂
因為好多人當左呢隻係政治遊戲多過單純一隻三國手遊
根本係智力測驗
199今次就fail左呢個測驗
無嘅,呢啲嘢通常都係睇邊個忍唔到手反枱先,反枱先個個就係要食哂啲鑊架啦
真,人嘅問題大過戰力問題
63服聽講好多人棄game 周圍都見到63服高紅account 出售
又無話食唔食 外服人食花生 都係得5服覺得全部錯係71
買黎轉去後服sm人都好wo
兩邊都有錯姐 只係一開始5服都未怪71服 開9城都可以咁遲
依家反而比人怪返轉頭 怪就怪 竟然仲郁手對打
咁咪算 你話口臭 兩邊都一定有口臭既人架啦
未有姐 仲有排先完季
58 79 互屌完 仲係一齊打緊6 唔會開拖
咁紅冇意思
正常啦8季霸業,要打既強敵都打過,已經封左頂,仲有咩好玩, 6服今季又配唔中63
邊個郁手先,咪邊個要負最大責任
5服就算數喇
咁都要有導火線令人郁手既
5服就係阿叻咁,總之打人就係唔岩!
又冇話5服勁既 冇左71幫手5服一樣收皮 只不過5、71大家坐埋同一架船 揀個咁既處理手法 大家都知對63係要合作先有機會打到 最後你選擇呢個決定都尊重既 不過63、5、71戰局就已完結
溝通有問題 因為一個盟就爆炸仲點合作
如果唔咁衝動 商量下就可以避免到
5服最大問題係無一個領導人,各盟各有各玩,一有事(服內/服外)就好易爆炸。明顯71就係唔妥5服唔幫,但又無5服人解釋清楚發生咩事,點合作
講得岩 71有怨氣無可厚非 5服真係輸在溝通
忍一時風平浪靜 退一步海闊天空 我知各個盟都係強勁都係大哥 不過合作就大家和和氣氣大家都出盡力 都係好漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞