三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
7本前夏太黃
7本16御後我直接三勢呂,夏侯1速,帶折衝
6地戰敗過一次死5000,然後後面最多死3000,大部份情況1000內搞掂
34級有兵書打7地,兵損由300到3000,大部份時間又係1000內搞掂
1速折衝太重要
有虎豹同裸衣,每場有高達8成機率第一回合會刷到折衝比呂布,兩次抵御可能已經足夠比呂布無傷打死一隻
呂夏黃都好啲 以前第一隊用呂郭黃
炒到仆街
用夏係因為要刷折衝,同埋野地兵多,靠夏加一D傷害
打人碰瓷先諗轉唔轉郭
夏侯一回合有7成會出到將行打千幾二千,然後差唔多有5成會出兩野將行打3000~4000
然後又有裸衣兩野普攻打起碼2000
仲可以刷埋折衝保呂布

而家基本上,2回合結束既係呂布殺11000,夏侯淵殺8000~9000
最痴線果場打7地黃蓋,1回合結束,夏侯淵殺2000,呂布打18000
我只係知道自己D隊今季係可以隊隊都令自己失望
權騎,打5場著左3場招技係刷撚左比周泰既
34呂,逢5贏1 逢4場先有1場唔演 場場0天下 鬼神 一騎
人用太尉我用太尉 大家唔用藤甲,人地唔會比吳騎爆死,我場場比吳騎爆死
虎臣,逢3贏1 每場演戲都演到個個影帝咁 0破軍,0橫掃 盛氣中工具人 彎弓封工具人技 內戰,對面100%會心 自己未見過橙字
打交可能我就唔會夏侯淵1速而係呂布一速
搏就算中盛氣都天下無雙秒到一隻等淵哥可以解脫
今日先試左比人2RD帶走成隊
天下3發 一騎5次 鬼神3次 裸衣淵都自己技3次 百騎3次
屌,點玩呀
人地連擊,可以1RD2下天下 第2RD都出天下 裸衣連擊都係下下出到技
屌,我自己隊野,睇完哂所有技0發動 係0呀
自己裸衣90%都唔發動
對面rdrd都一騎當千
我明白,所以今季半棄咁無咁上心係咁去撞
第一round 天下無雙冇得2下喎主動技黎
收到風上季雲朝挑戰賽原來狗黎
開季出關拖人一兩日先 原因打晒d低lv城先
搞到人慢左出關

劇本好似同今季一樣
點解要咁做
聽講係 打架就你打住先 雲朝就食下城農住先
今季劇本係咩
講嚟聽吓?
有20金豬
6服事件證明2打1係好難長期合作
你當地球聯合軍流架
烏合之眾人再多都無用
不如全部人轉6服啦
唔知沮授 係細池難唔難抽
命裡有時
大家想食58 79 6 既花生可以入去食
有唔同服既指揮出黎解釋晒
你愈想得到既 通常就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞