三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
好睇過戲
71 針住斯巴達同武德屌
5 就個個盟圍屌71反水抱63大腿
丙丙得閒就發下勞so
里維就怨婦mode
玩到引清兵入關
又有野睇
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36815&snA=7154&tnum=2
係正既 挑戰反完到普通
今季正規得洛陽 vs 洲府全失 即係2邊無霸業咪當平手
我覺得係咁
資源州攞晒先叫勝利,割一部分俾同盟服都唔算攞晒
兩邊一齊冇霸業=互相傷害=兩邊都輸
我覺得係咁
無錯 攬炒
3戰有100幾個伺服器,周圍都淨係見到63、5、71服,其他服係完全無人討論,呢隻game係咪好快玩完
邊度多賊咪去邊
一係你地打入黎洛陽囉
全滿紅有乜用
要用到昸T0滿紅已經夠用啦
西甲都20支球隊,睇黎睇去咪又係皇馬同巴塞,網上討論9成都係皇馬 巴塞

網球咪一樣淨係得拿度 祖高域有人討論下睇下波,世界排名頭20個除左網球死忠都無人up到10個名吧
其實點解有人會話182反水
乜佢地一開始真係應承左1打3咁ON9架咩
我睇馬體會喎
下 呢隻game不嬲都冇外交架啦
物理外交 打到你服/散
所以我都唔知啲人嘈乜
有冇高手教路
我滿紅社稷弓,想抽招軍民出嚟俾太尉,可以用乜技補上又唔減強度?

現有配技
Sp周:奪杯
陸仔:當鋒兵無
程普:軍民草船
威謀
唔計孫權,可以T0 滿紅晒都好難啦師兄 講緊15紅
冇人講咪你講
T0除左人就係要配
你T0得既 都係果埋技
你一共存轉左技就唔係T0啦 咁就已經降左半個grade啦
所以真T0都係得果3-4隊 你咁樣滿紅都賣唔到5萬啦
想賣5萬? 早2-3季前都仲賣到既
一係後服S5以下又滿紅囉
依家前邊果d滿紅 都係3萬零搵到啦
同你講可以6-7隊t0共存 擺明呃9你 你單睇配技都知無可能共存到
麒麟弓同群弓夠係t0級別 但可唔可以共存到? 一共存就唔同左 一個變標配 一個低配 咁低配就已經唔係t0水準
太尉同吳槍又係難共存 大家都要鋒矢 無左鋒矢換形一已經係低一級
太尉同魏騎 大家唔爭曹操 都要爭用鋒矢
咁你話共存得黎要出哂t0有幾多隊?
又幾完整 不過D群組對話仲型
打最勁兩盟先好玩架麻 唔係邊有挑戰性
然後落匪打鳩5服 (剩係不講武德 同 斯巴達)
唔夠打然後叫爸爸前後夾攻
激烈碰撞6服
佢地係3打1果邊
其實我又覺得無咩問題
3打1會真係好悶
而且182有比一日人地搞防線

係199先會戇鳩到要求人地1x日就打比人佔左既西城,唔打就話懷疑人地想反水然後自己先插門神再屈人話人地插門神先
篇野似係武德洗白文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞