三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
土匪點解一定要做朋友? 土匪都可以敵對姐,爛系統
個劇本走向中晒係巴哈見到張圖,63法令唔準打71
真 想食下花生 頭幾季既33人
見33好似撈得幾掂 想知而家入面有咩勢力
71 唔打我地d 地,點解我地要打佢???
因為63想做好人,吸收71
一向都係咁嫁喇 兩服合作打輸咗咪你賴我 我賴你囉 仇恨值一定大過打對家 細服一樣係咁
投降咪唔打囉
投降照打跟住又係畀人話無品賤格
最強 射蒸弓
63服咁先好 坐收漁人之利 食住花生
比你地5同71打 再去吸71高戰
不過見到牙痛仔係我前面守住許昌條線 好多人沖住去打佢
悶到67
5服下匪可唔可以搞下關中
好難 關中又唔係71服 怨氣好大
要怪就怪71啦,依家3邊都冇哂遊戲體驗
好舒服 去山東打71服 竟然可以咁多白板
屌你做門神打司左比人話副盟果D都紅撚到仆街比人虐左成個月
終於可以爽下人
71有咩問題
好過5服班自大臭嘴仔喇
5,63,71都無問題, 往死裡打就得
第日要同199服合作既巴打真係要小心
唔係話背刺有問題
而係個服1個唔係盟主既人可以唔同人商量就用非常搞笑既原因去背盟
然後599人竟然無人反對
以後真係邊個同佢地外交邊個死
本身溝通都出錯 嘴臭大家都有架啦
無差別打交就岩啦
依幾日得萬幾戰功
落左匪好玩幾多原來呢隻GAME可以咁好玩
本來喺西城互有攻守架,依家冇呢枝歌仔唱啦
老實講 個結局係71自己揀 真正攬炒 都會尊重返71 但往後再有機會接觸就一定敵對 唔洗傾
71係出左好多力 無可否認係個強者 但同5溝通出現問題就直接揀自毁 完左啦 完啦 唔洗再拗 等完季
由得班農夫慢慢翻地都到佢地出場 想爽落匪玩下仲好
依家去試緊佢地河北個盟攻得有幾勁
見佢地咁易就打入左63個河北 咁多次以黎63係最易打既對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞