三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
泉既代表做緊和事佬
但5,71兩邊係咪好多人落匪?
斯巴80up 梁山50up
會唔會最後5+71落晒,又谷住合作打返63
難D FEEL到63會話唔打梁山 比江漢洲府梁山收買梁山
之前有個俠係世頻叫不如全世界落匪對佢地完全體既俠
我都想見識下
唔講下呢D 71服點會覺得不甘 反轉頭打同盟呀
合作得就要預有輸有贏 依家輸唔起 想搵63抱大腿拎個洲府
好難聽咁講 要打出生洲 巴蜀封左10層有國土 打唔入有咩出奇
當初河北71攻得入 2層門神都無 咁都有得打飛機
輸就輸 輸唔起成件事變左好柒
出奇在已知道會不停食國土都繼續衝
呢句都係柒 但搞到內戰仲柒呢 人地食花生當你地小醜咁睇
梁山依家全部人正軍+匪 去打江漢不講武德十幾隻貓仔
起晒營改晒名咁好似D小朋友打架打唔成 攞返個彩咁..
本身個情況都預左輸 唯一突破都係得返巴蜀
唔衝就變相多個團刷戰功 其實有一刻 斯巴達飛左幾座城近成都已經
但佢地支援黎得切再封多幾層先變左無可能
但成日講話自己對兩個主盟定咩 我自己做前線門神 司左所謂既唔係主盟 咪一樣係24小時返工咁 又紅又多人 200幾300隊咁攻門神
成都個距離, 對面又有防守意識, 玩到完季都摸唔到, 假設達陣又點, 到時俠先過去守都未遲
上星期係幾危 好在調動得快欄哂
唔係既話真係十日成都
柒在講10日成都姐 但攻唔到都怪唔到D咩都盡晒力
反正開季都係預左輸 落下匪玩下咪算 搞到合作互打好好笑
雖然我人係司 但每日訓醒都見到斯巴達推進幾格門神
講緊門神係有200幾300隊駐守
突然有一日搵到出口有幾條友飛左去成都附近
但人地回防容易過你攻城
打到中間唔願出返黎囉
未打到成都, 其他位都崩
其他位好難崩都係死守 推得入係預期之外 推唔入都係正常
去到一個月 都搵唔到咩突破 都係睇活躍人數持續減少
你係輸果方都愈黎愈少人啦 基本上係等下一季
果日如果可以搬多十幾人入去就好
其實點解唔退守司隸,返江漢守98打國土,司隸俠放晒城卡好晒位,根本冇可能推得郁,莫講話打洛陽,虎牢都見唔到
由63早一日入司卡好晒虎牢
司就已經冇得打
莫講話虎牢連人地門神一格城防都未扣過
但好難退守司既 你唔係司吸引火力 你點分散到人地D時間同人力
比其他盟去攻出生洲
打左一個月,有邊條戰線係無國土?西城上洛司隸條條線都有架喎
未崩前中州比多D壓力, 前題巴蜀要分兵幫手, 咁可以拖拉到63 VS 71既戰線
當然而家無得講, 直情變左大亂鬥
西城多平地戰
上星期先開始食98國土
咪就係司隸梁山果邊無國土, 唔係點會爆得咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞