三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
我喺6服聽返黎既就係有人轉plan唔入司而揀去保割據
我心諗你打都未打就怕左我大6服保割據
79入去開武關又係R哂頭, 你開析就唔洗係虎牢個碼頭食89啦
上面解釋左點解會開武關 唔開析 因為比人fake左
咁你79都有責任啦 有穩陣嘅析唔開走去諗住欄我哋去函谷太高估自己了
太遲通知原來唔入 改唔到去析
噢,原來58自己攞來賤。 原來79只看自己視野。
原來早入關,79佈處上完全無問題。因為逍遙太肝太紅而已。
6小時而不卡住函谷關。 鋪到了虎牢關又無立刻打,都被敵人卡死

怪責58遲遲不來,求放地無晒地,打襄陽是on9,卡原本79的守的上洛。
好局初期西城唔等埋8級城先。拉走雲朝幫下風司隸,西城失守。等埋收得皮。唔等也是提早被諸天收皮。西城天道唔晒守啦。

仲要係開關前已傾好,一切安排晒。 79無call人
總之去晒司隸就最好。 白馬也不要推,唔去埋司隸最開心。司隸撞撞撞,戰功戰場真爽爽,逍遙總要有很多力返上洛。

79死局司隸難突破,秦義天道打的 諸天 其實係農夫盟來咋。
最強是逍遙,農務 停留 棄械。

58沒盡力幫忙過盟友嗎?上洛自已要求換防,9成人搬返來。 噢,保割據咋。原來79安排好晒,係58唔配合。
逍遙都有幫下上洛。79有那次幫過58一次手? 戰線都在司隸。
無話你唔配合 不過唔諗住入唔好fake人開武關囉 做好晒機場打武關先黎話唔入唔入既一早開析 成個司都唔同晒環境啦 上洛工坊都拆埋比你 卡左一星期都未卡完 司隸要食人地89都高功過你地 而且我地從來都無話諸天屎過逍遙 係人都知諸天 逍遙都係多滿紅 反而係你地D人打過逍遙話佢地無料黎送頭 覺得我地廢 打唔贏逍遙姐
白馬我地推到聚都入埋去河北幫手 講到我地無打咁 聚走左 上洛未有國保又唔推出去 同我地講要卡70座城係入面 我地都任你拆啦
你地D人唔活躍係你地盟既人今日ingame同我講 你地D人郁郁 點會江漢一日就比80隻匪清晒阿 仲要盟主出信叫人躺平
過頭拉6服匪同79落匪打霸 轉頭出信叫人返出生洲躺平 家陣我地就落晒匪啦 你地繼續躺平啦
噢,原來係58 fake人,羅生門事件好多。任由79搬龍門。
學下點做管理啦和操作主權啦。 既使點做。一轉下風玩撚晒野,到處講東講西。羅生門呀
79 好波~主權勝負在手任你話。on9
吳槍輸俾張遼爆頭
但桃園又贏到張遼

以後季季 all In 桃園
係咪要貼圖阿 羅生門 笑撚死
有冇人可以整理下個時間線同懶人包出黎啊
6 58 79 粒花生好似好好味
你喺度講呢句就啱曬啦。
58服800人,5個盟,得兩條戰線,巴蜀西城,對手就係諸天一個300幾人嘅體系。
79喺司隸同河北打御澪500人+逍遙200人。

你哋分一個盟黎司唔係正常咩?再講,司我哋日日打98,河北我哋又係日日打98,兩邊我地都打穿過。58呢?已經撞埋洲,幾個盟喺巴蜀西城幫諸天r咗痕咁耐,唔好話打98啦,包皮都未掂到,仲夠膽喺度出聲話自己冇問人攞過人?知唔知個醜字點寫呀

上洛真係79應份打? 你哋唔想要霸業先咁執著個關中啫我哋唔係

屌你諸天落80人匪,咪又係諸天,仲話尻79唔守江漢匪?不如79打撚曬6服啦好冇?

噢你老味咩 死傻仔
上面有人話諸、天紅
諸天正規我唔知點定義滿紅定好L紅
落江漢果幾十匪就唔講啦,整體紅度就唔算好紅
防線崩骨牌效應啫
但司內戰線除左卡城小號多數都係呢d
覺得人地滿紅難推時,隔離咪又係硬食89國土推呢班人
現時係司嘅匪祝你好運
代朋友po 係司既御澪其實得三百頭既人加消180人 守雲朝 愛愛 同兩個嚴禁
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=36815&page=&snA=7091&last=
19,122,48,33 原來又係大大粒花生
你咪就係因為出左桃園無比暫避吳槍,所以吳槍比張遼爆頭
張遼呢d輕鬆野,群盾都夠
配將條友叫我唔好用太尉盾
因為曹操係白板,直接叫我用滿紅程普
我有D唔知點

道過一尺!牛高一丈!牛魔王
御澪最廢 講幾頁全部都只係提諸天 逍遙
御澪係原6服
最勁果班諸天,逍遙係7服過黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞