三國志 · 戰略版 (70)- 大混戰!後服逆襲!!

946 回覆
0 Like 4 Dislike
其實… 你覺得打落去 5+71 會贏咩? 根本63入洛陽果刻已經奠定勝局,最多只係打耐少少,我覺得將個責任比71唔係咁啱,本身5+71都係唔夠打,係睇俠冰幾時打崩71姐
其實冇話將個責任推比71 不過太意氣用事
係溝通上出現問題 71有目共睹係好勁 如果5、71聯手再打落去唔會贏到 因為一定拎唔返洛陽 不過有機會阻到霸業
71崩左果刻就知道阻唔到霸業啦,河北比63服反卡城,得返三四層主城就到河北州府
放棄司用國土守江漢 分人落匪都有一個月打下 直接依家咁
咪係直接放棄囉接受唔到失敗 先會兩個服互相嘴炮 繼而動手
記得抽隻,白板夠
Facebook同8591好多,我見人地滿紅任組5,6隊T0先賣3-4萬,然後好多得3-4隊未滿紅既又話賣3萬。睇唔明
收航母服ac
你要睇係乜野服 後服未上到黎得幾隊滿紅齊技係咁既價
前服齊技滿紅又唔同價
依家想平買 一定係買63服架啦 岩岩上85 睇 平到痴線
依家買完即落匪都好好玩
前服滿紅大約幾錢?
平既2萬5-3萬5啦 講緊最新果D將都有埋
你後服果D滿紅有D無前服既新將滿紅 差距都好大
正常價3萬
靚裝4萬
成段野基本上就係話71錯 但最後加句兩邊都有錯
差d做左水魚,得3隊未滿紅T0話賣2萬5
一切既開始就係由第一個策略既錯開始
最後引致10日成都呢個71服主要拎黎講既笑話
再引致反打同盟既開始
依家5服咪試緊71服防守河北既能耐
咁你覺得71錯晒 5服啱晒就直接講嘛 唔使夾硬加句咩兩邊都有錯
5服就係咁
想問下 香港人係咪覺得政府錯晒?
政府係咪覺得後生仔錯晒
真滿紅起碼5萬,3/4萬果啲叫高紅扮滿紅
冇奸雄-1萬
冇滿紅太尉冇裝-1萬
冇滿紅香香-1萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞