[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 46 , 暴太郎戰隊 22

513 回覆
2 Like 2 Dislike
劇入面性格真係唔討好見到台仔叫佢巨櫻
等我閃電N連鞭教好佢
本來就預左佢地會回歸先冇屌頭幾集
問題係先唔講冇翻嗰D
翻左黎嗰D多數都係做打手
對主角群或者佢本人嘅角色塑造近乎零影響
不過都已經好好 至少係覺得有野冇展開有D可惜
但後面單元回影響埋主角塑造就真係大問題
之前都覺得足球回還好
但一輝後期變左打手嘅原因真係同個集關係好大
所以單元回係Revice嘅死症黎
revice睇佢兩個會睇到爆血管
講D野難聽過粗口
門田射箭 我諗起彼岸島主角直接手刃邪鬼 劇情戰力亂黎
基夫一早退場好過, 行行企企呃飯食,令和第3部繼續失敗,可以創糞作連續記錄?

呢度笑左, 好似pkmon go提示有神獸出現咁
基夫戰積

1.出場放波(殺唔死人)
2.出場契約(失敗)
3.走場(比人拉返落來)
4.比人入自己個場ko

唯一成功: 掌刮 唯B

用4隻高級惡魔+人類祭品,召喚76

風都偵探 01咁快有
劇場版捐精俾博士
失憶設定好撚on9對劇情零影響力
香港係咪又係mytv super
鮑魚大人咁撚廢
間接證明風林火山同大二都要入匡智會
今集有無改善
又係一9樣既話廢事睇
drive 既竹內都唔錯 後生得黎有幾分成熟
今集神回勁好睇 !
ok
咁臨大結局嗰兩集先睇
啲套嘢真係奇撚怪,未試過睇拉打睇到唔想開嚟睇(利申我未睇過ghost)
facebook啱啱見到有人話睇ghost都無捱得咁辛苦
佢唔係最爛,但似乎係令人最無意欲睇既拉打
洪金寶 大哥搶答:「我最鍾意徐克條片,九唔搭八,同依家的香港好相似!」
唔好on9,年年都有人咁講㗎啦,永遠播緊嗰套都會柒過以前嗰啲
上年saber咪仲多人棄左

講真而家其實冇一套可以超越decade既垃圾
saber頭10幾集事實係好唔得,棄都唔奇,
日本仲要緊接住個垃圾劇場版補多刀
不過revive係我第一套開咗個頭而無睇曬亦唔想亦唔會補番曬所有集數既拉打
https://twitter.com/IZONE72793719/status/1553675000099803136

有冇人識IZ*ONE / HKT48 矢吹奈子??
wiki 寫佢Geats入面做拉打
decade之前時王翻睇過,其實無咩嘢,係結局所有伏線唔交代
睇既過程完全唔覺得辛苦
Sor冇野啦 當我鳩up
啱啱開wiki再睇 又冇寫到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞