[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 46 , 暴太郎戰隊 22

513 回覆
2 Like 2 Dislike
三個個樣好似一樣
照井龍真係不死身痴撚線
動畫版真係可以多好多野
有V-cin, crossover光環,有排都未死得
SABER食哂疫情影響都出到神回
REVICE有哂經驗都搞撚到咁
完全估唔到基夫咁撚廢
咁坂本又真係拍過女同,重要係四級片, j到出血
但係老實講中後期個大綱本身都無寫好
就算無咗阿旺同唯B中後期個故仔都係好無方向咁
笨大有無出嚟搞事其實影響唔大

不過木下handle唔到其他要求係真
牛島光個part寫到屎咁
時王唯一好睇係有舊人
時王最垃圾係整臭埋build
唔接zio可能就唔會寫結局兩個世界合一
build特登為左時王改劇情
最後出到ZIO TV同你講係平行世界 唔關事的
新世界End 都唔差嘅同build 嗰名幾夾
因為有新世界嘅前提先咁夠膽寫死晒所有主要角色咁滯
本小說究竟開始拎起枝筆寫未
所以傲慢,嫉妒,憤怒 嘅伏筆去咗邊
gif sama唔係應該有10個仔女先啱數?
可能上次劇場版佢個親戚重勁
咁樣讃01 係咪又想世界大戰
將saber頭,01中同revice尾合埋一齊係咪可以整到套世紀爛作出嚟
世紀爛作梗係要加埋ghost

首先頭十幾集會出成堆拉打,集集內哄同賣玩具
中間十幾集黎個五番勝負
之後終於和好但其中一個拉打叛變又搞咗十幾集,
同時個大佬出咗隻怪人係咁重重複複打完又復活又拖十幾集,其中啲角色重會走去遊樂場玩半集
尾幾集好求奇打死咗個大佬但又突然彈個finalboss出黎
如果計埋revice成日將啲重要劇情塞落外傳搞到你唔睇又唔明佢本篇做乜呢點真係慘過食屎
你見後面已經冇哂懶係懸疑嘅懸疑位 應該因為上面太多order 冇咩心機寫
木下後期最有心寫咪就係寫sheshe線囉
但條線對主線0作用
老千唔好笑咩
工商戰打後成日腥巴腥無可能咁叫
強行洗白 日日抱住隻機械狗
01 頭好 中差 尾ok
Saber 頭差 中差 尾ok
Revice 頭好 中ok 尾差
角色爛得好鮮明, 都係既
爛到刃b演員都話唔知自己演緊乜
做咗好多衰嘢唔使坐監之外仲要繼續有得拍外傳
從未入過腰帶都有啲心動
件人妖做boss其實正路到無得再正路
要類比Revive博士既話,應該係最光,蘇菲亞,甚至留蘇做咗最後boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞