[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 46 , 暴太郎戰隊 22

513 回覆
2 Like 2 Dislike
Zero one同revice一樣都係造型同前段劇情就已經令我好鍾意佢地,而佢地嘅缺點一樣都係大到令我feel到太大落差,再鍾意套嘢無辦法無視哂佢
同樣情況最早應該係kabuto
kabuto而家淨係睇返打鬥
加賀美老豆個描寫 就同weekend好似
前段神秘 好似知道一切 好有計謀
後期垃圾鳩角

牛屎仔
我印象中Zect呢個組織算好,起碼最後黑幕同大boss都同佢地有關,weekend 同zaia會比較似啲,一樣都係故弄玄虛嘅小丑馬戲團
Zaia 寫到好似冇其他員工咁

Weekend就好似D冇撚用既NGO咁
用google圖片search鬼妹家姐
99%既圖都係坦胸露臂
想搵張多啲布既圖都搵唔到
因為佢嗰陣未有做拉打 戰隊
Zaia個CEO死撚咗間日本分公司又大爆炸之後冇再派其他人過嚟去幫日本分部,剩係得兩個職員喺度
家姐是最尾個幅?
KAUBTO雖然都係爛,但整身結構完整好多,Zect係劇入由始到終都係核心內容,拉打有隱藏副作用之類同主線緊扣,故事既陰謀亦都成立
但REVICE真係廢到唔想提,牛島唔提啦花盆組織,FENIX TRIBE同博士一開始以後有咩陰謀,點知都係廢既,得赤石一個搞屎棍
Kabuto 劇情都有人吹奏係咪痴咗
點解係忍風?
唔同意Kabuto好過Revice根本一擔擔

Rider system嘅紅鞋系統一樣都係用完即棄嘅設定,反而一輝失憶雖然對主線無乜影響,但起碼到後期都仲有提下

Zect個黑幕我印象中都係合理,雖然太多年前我唔太記得,但最後利用人類嘅恐慌,呃佢地去變原蟲條橋我都幾深刻
赤石同FENIX嘅計劃其實都係好似,一樣係利用人類嘅恐慌,再圈養佢地,所以算合理,唔合理嘅只係演出方法,鋪排同表達都好兒戲,到基夫死嗰一刻都仲係感覺唔到人類值唔值得對佢咁恐慌
ummmmmm

你想有咩原因?
紅黃藍綠掛

套女拉打外傳 再多2位
第2集出

夏木花の悪魔
下面

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞