連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
新果隻cloud個樣係靚勁多
而且手臂個size同埋膚色做得正

你指個衫轉左色個隻?定ac同正傳既比較?

Ac同埋正傳
質感頭髮靚好多

我諗緊買黑衫好定紫衫好
黑衫型d 但係紫衫把劍轉返紅色劍柄

紫衫會難少少入手 因為好似係NA既限定
所以精品都應該無代理

原來有分咁算了買返黑色re快d出

如果你真係好愛紫色,可以問下精品,就算無代理,應該都可以試下代訂

Ac同埋正傳
質感頭髮靚好多

我諗緊買黑衫好定紫衫好

所以精品都應該無代理

黑衫一出就入咗
同隻Sephiroth格劍

我始終鐘意AC多D re而家就係一邊自閉

Ac同埋正傳
質感頭髮靚好多

我諗緊買黑衫好定紫衫好

所以精品都應該無代理

黑衫一出就入咗
同隻Sephiroth格劍

得隻假既cloud同sephiroth

Ac同埋正傳
質感頭髮靚好多

我諗緊買黑衫好定紫衫好

所以精品都應該無代理

原來有分咁算了買返黑色re快d出

如果你真係好愛紫色,可以問下精品,就算無代理,應該都可以試下代訂

又唔係好愛既只係中意佢個劍柄紅色haha
樓上買左雷電既巴打 知唔知有冇sam既公仔
成隻game陣係覺得佢最型

有既話實狗沖

給兔仔一個

給兔仔一個

蜘蛛俠實物正唔正
痴線
必推
痴線
必推

Wa diu
係咪成150蚊美金 咁撚貴

係既我又無所謂呀

係既我又無所謂呀

雷光咋
架車睇唔到價錢

係既我又無所謂呀

雷光咋
架車睇唔到價錢

剛開訂的野村版小丑女pak 要$1388.....

繼續放毒

繼續放毒

プレイアーツ改からフェンリル&クラウド ver.2
Ver2呢⋯

想當月我見到隻克勞德2xx就買左 上到巴士先記起有假貨而樣野上網做定資料搜集 唔好貪平出名既就令計

好彩尋日睇左依個po
唔係我應該買左 然後望住兩隻野想死

我個陣買完都sad左陣
雖然遠睇呃到下人
不過一拍埋正版野到
…即刻變左on9仔

最傷心係以為自己買左正版
仲要係自己啱啱加入呢個玩具大坑
信和啲翻版店好似街,你問佢係咪正版佢一定唔會正面答你
佢會誤導你以為唔係翻版

我第一次見個陣勁興奮乜都冇諗就買左 之後成程巴士都灰灰地
個陣條仆街仲係咁谷我買兩隻 咩兩盒500蚊好彩我醒目冇中計

好彩都係1隻,嗰隻當武器包算
呢啲如果再版ac,咁佢10幾把武器用
同突然諗起好想pa出cloud係ac嘅芬爾狼電單車

幾年前我初入玩具坑我都差啲被騙,嗰時買黏土人
見到有間$400 2盒幾平下
但唔放心問佢係咪正版,佢就支吾以對,最後離開後打電話問朋友先確定嗰間係老翻店

好怕佢把劍會揸壞我正版公仔隻手
我上網睇人自制個六把劍 仲可以自己合返埋做一把佢仲整埋手機同黑超好型 (其實唔知係整定佢自己另外買
如果加埋架電單車

我地總係會買完先查真定假好蠢

佢係自制 我問過價 9000台幣把劍....
仲貴過隻克勞德.....

繼續放毒

依個正啲
我…我屌zack啊???????????

想當月我見到隻克勞德2xx就買左 上到巴士先記起有假貨而樣野上網做定資料搜集 唔好貪平出名既就令計

好彩尋日睇左依個po
唔係我應該買左 然後望住兩隻野想死

我個陣買完都sad左陣
雖然遠睇呃到下人
不過一拍埋正版野到
…即刻變左on9仔

最傷心係以為自己買左正版
仲要係自己啱啱加入呢個玩具大坑
信和啲翻版店好似街,你問佢係咪正版佢一定唔會正面答你
佢會誤導你以為唔係翻版

我第一次見個陣勁興奮乜都冇諗就買左 之後成程巴士都灰灰地
個陣條仆街仲係咁谷我買兩隻 咩兩盒500蚊好彩我醒目冇中計

好彩都係1隻,嗰隻當武器包算
呢啲如果再版ac,咁佢10幾把武器用
同突然諗起好想pa出cloud係ac嘅芬爾狼電單車

幾年前我初入玩具坑我都差啲被騙,嗰時買黏土人
見到有間$400 2盒幾平下
但唔放心問佢係咪正版,佢就支吾以對,最後離開後打電話問朋友先確定嗰間係老翻店

好怕佢把劍會揸壞我正版公仔隻手
我上網睇人自制個六把劍 仲可以自己合返埋做一把佢仲整埋手機同黑超好型 (其實唔知係整定佢自己另外買
如果加埋架電單車

我地總係會買完先查真定假好蠢

佢係自制 我問過價 9000台幣把劍....
仲貴過隻克勞德.....

我睇都真係幾靚又可以放落隻pa到用 好正不過貴過隻野又真係好似貴左d

繼續放毒

依個正啲

係邊到睇嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞