連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

佢係成隻變咗灰模之後再重新上色
嚴格嚟講係有咁嘅需要,不過咁樣價錢會太貴所以冇咁做

成隻睇有無古怪

無,nyx由於成套裝甲包晒個身,所以係同同頸有少少差異
luna就明顯啲,你當係港女化妝化到樣同身兩截色咁

其實克勞德好想整 有時靚仔有時怪怪地
久等了,委託重塗已經完全
真係正左好多
重塗前

重塗後

重塗前

重塗後

HOLY SHIT!!!!
巴打求佢既CONTACT 方法!!!
真係正左好多
重塗前

重塗後

重塗前

重塗後

同埋幾錢一個頭, 急需要整王子同NYX

成隻睇有無古怪

我覺得克勞德我就幾滿意 所以冇諗過要整
不過相信整完之後應該會型好多

仲有唔知你地有無雙手鬆鬆地 定把劍太重 我成日鬆鬆地咁

成隻睇有無古怪

我覺得克勞德我就幾滿意 所以冇諗過要整
不過相信整完之後應該會型好多

仲有唔知你地有無雙手鬆鬆地 定把劍太重 我成日鬆鬆地咁

任何玩具,幾百蚊有好幾千蚊都好,長期擺pose必定鬆

要拆一拆佢出黎?
新手都想入隻玩 邊度買係正貨
前排見到有隻下年出嘅武士版美國隊長 想問下係咪play art kai嘅
如果有巴打想買限定果隻cloud上美網官網都有得買
但total差唔多千4-千6好似

羊14800

羊14800

1000港幣
已差唔多係1/6兵人嘅基本價

$828
訂已開

羊14800

1000港幣
已差唔多係1/6兵人嘅基本價

$828
訂已開

係wo,港版係平啲
今次頭雕好似幾掂

官圖無限好, 當時隻NYX個頭咪又係靚到DUM一聲
真係正左好多
重塗前

重塗後

重塗前

重塗後

同埋幾錢一個頭, 急需要整王子同NYX

你介唔介意等多幾日,因為件嘢係我朋友到,幫我收貨
等我睇清楚實物先
同頭就人仔$160 1個

巴打收到實物未, 介唔介意講下成個交易流程係點?
Tokyo game show

好撚有型啊 zack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞