連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
買左隻sephiroth
隻翼有d難裝實 一係裝左上去就好難平衡

pak所有冇斗篷嘅角色都好難企得穩
仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

上次整到燥 上到架甩翼 未上架又甩 整好對翼 個架又鬆左 重覆左但三次 電腦大爆炸 屌左聲 係我問題定點 個夾夾郁兩三次盲會鬆 又要再扭過

我灰撚到喊
整左半個鐘 終於唔甩翼 上到架
入盒個陣把刀太長 屌

倒轉把刀揸
刀鋒向後背擺
經典pose之一
買左隻deadpool

識玩

原色?
新出黑白好型

仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

上次整到燥 上到架甩翼 未上架又甩 整好對翼 個架又鬆左 重覆左但三次 電腦大爆炸 屌左聲 係我問題定點 個夾夾郁兩三次盲會鬆 又要再扭過

我灰撚到喊
入盒個陣把刀太長 屌

倒轉把刀揸
刀鋒向後背擺
經典pose之一

總係好有限d動作

仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

我灰撚到喊
入盒個陣把刀太長 屌

千計萬計 我放左係上格床 得閒抹

仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

我灰撚到喊
入盒個陣把刀太長 屌

倒轉把刀揸
刀鋒向後背擺
經典pose之一

Yes 就係呢個動作長到爆頂

仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

我灰撚到喊
入盒個陣把刀太長 屌

床頭無乜位放咁大隻 又驚一失手飛落床
又怕清塵

仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

我灰撚到喊
入盒個陣把刀太長 屌

床頭無乜位放咁大隻 又驚一失手飛落床
又怕清塵

我都好驚跌(前幾日 不過我上格空左放多幾隻都得 d盒唔個放邊好
偷窺下你地先
Batman 系列

仲要呢隻係有對側翼

個個撚屎膠架仔

我灰撚到喊
入盒個陣把刀太長 屌

倒轉把刀揸
刀鋒向後背擺
經典pose之一

Yes 就係呢個動作長到爆頂

鬼叫把正宗特點係長過個人咩

空運Aqua入手喇

空運Aqua入手喇

表示讚好

空運Aqua入手喇

表示讚好

仲要依段期間行玩具鋪點都無,證明無做錯決定

空運Aqua入手喇

表示讚好

我都好辛苦先搞到返黎 不過見巴打你千辛萬苦咁終於攞到,值得恭喜

空運Aqua入手喇

表示讚好

我都好辛苦先搞到返黎 不過見巴打你千辛萬苦咁終於攞到,值得恭喜

多謝。最衰米青玩鳩我

空運Aqua入手喇

表示讚好

多謝。最衰米青玩鳩我

開箱文啦

空運Aqua入手喇

表示讚好

多謝。最衰米青玩鳩我

今日米青好似到貨了

空運Aqua入手喇

表示讚好

多謝。最衰米青玩鳩我

開箱文啦

好!一於黎個簡單開箱

SQ d盒真係無得輸,外形同打開整得好靚。(PS得好勁下
仲有大段Aqua既history(雖然係唔知邊到抄出黎)

講返本體,Parts一眼睇哂,本身自己把keyblade, 師傅比佢個把Master Keyblade. 3隻手,同Aqua本人
Aqua拎上手係重手,有質感 比例都算係咁,不過d走珠關節令到手同腳都長左...
仔細睇,Detail位就一般...胸前個X帶油唔哂 腰個塊布唔係好郁得(定我太高要求
想做手遊個動作都唔得
玩玩下發現面得一個樣都真
想嬲嬲地舉高keyblade打鳩人都唔得
頭髮就gel得好有層次值得一讚!但變相就笠頭
因為有走珠式關節,所以可以用「扭得」去形容...

小總結:PAK有改善空間,比例同detail位真係可以做好少少,如果唔係Aqua都唔會買
價錢就...豐險由人喇

空運Aqua入手喇

表示讚好

多謝。最衰米青玩鳩我

今日米青好似到貨了

唔撚係呀?

空運Aqua入手喇

表示讚好

多謝。最衰米青玩鳩我

今日米青好似到貨了

唔撚係呀?

今日上11樓見到有現

表示讚好

多謝。最衰米青玩鳩我

今日米青好似到貨了

唔撚係呀?

今日上11樓見到有現

不過買左就算啦 唔好諗咁多
黑豹幾時出, 佢官方日期唔係好準咁....
應該同Magneto, dead pool同價碼8XX吧
黑豹幾時出, 佢官方日期唔係好準咁....
應該同Magneto, dead pool同價碼8XX吧

通常為官方日期早1-2星期出,如果到官方日期未見,就可能香港比較少貨,甚至沒有入現貨
價格方面佢同錫菲一樣,應該正如你所說$800-900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞