連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有個playarts 日本玩家話個樣唔同,但我分不了
當然必入 入埋就四隻ac cloud鳥
其實仲係造短左,同pa年代一樣
Thx 巴打 , 訂左了
準備去訂 好開心啊!!
巴打可以追返之前post,日本方面係第一隻ac cloud playarts(not kai)已經有人整合體劍
曰本yahoo成交價由幾百到萬都試過,不過片中同之前某幾款一樣,合體劍3,4造錯了
好有型😂不過次次玩既話又要合會好煩?
造錯咩位可唔可以解釋下?
有點難解釋,
首先,合體劍的造型由劍3&4夾著收合版的劍1

但其實劍3&4 要稍微斜插在劍1的刀鐔中,有一些造型師還會偷空劍3&4,令佢地可以完全包住劍2,但片中劍3&4直放也沒有偷空,這樣做刀背及刀尖都變了雙刃劍

這是官方的poster ,從劍尖望應該係一個垂直1字
但片中的作品會變成打麻將中的三索,可能比較抽象,主要黎講就係劍3&4沒有合埋,導致刀背變型
造錯咩位可唔可以解釋下?
有點難解釋,
首先,合體劍的造型由劍3&4夾著收合版的劍1

但其實劍3&4 要稍微斜插在劍1的刀鐔中,有一些造型師還會偷空劍3&4,令佢地可以完全包住劍2,但片中劍3&4直放也沒有偷空,這樣做刀背及刀尖都變了雙刃劍

這是官方的poster ,從劍尖望應該係一個垂直1字
但片中的作品會變成打麻將中的三索,可能比較抽象,主要黎講就係劍3&4沒有合埋,導致刀背變型

哦明解 可能制作上有困難吧
SEx官方size 成日錯 之前幾隻都錯,但playarts 不是1/6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞