連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

唔緊要,最緊要唔好正價買翻版,而家ac cloud 應該天價?如果可以等到2018 夏,電單車版出,價錢應該會正常好多

咁其實ac cloud正貨係咪都一定有標籤呢?我見開箱個d片全部都無既

我要返去check 下,但我2盒都係第一版,再版封面我就確認不了,因為SE張貼紙都有改過

好唔該巴打 btw想問下依家出面仲有無機會見到有remake既cloud同sephiroth

sephiroth應該有, 我喺上個月前仲見到係差唔多原價
cloud如果你係指ff7ac版本就難搵,remake會好啲,但無留意價錢
至於邊度有可能有得買,都係嗰幾達地方㗎啦
精品所有門市/孤仔/頑童/5月/現時點(暫時好似冇咩翻版舖)/
皆旺/信和都有其他正版店,不過忘記叫咩名

有冇sephiroth同re cloud參考價錢?見現時點都幾海鮮

8xx

以上都是初版封面
但sor a 巴打,我唔記得左sephiroth 個盒係倉,所以影唔到

唔緊要,最緊要唔好正價買翻版,而家ac cloud 應該天價?如果可以等到2018 夏,電單車版出,價錢應該會正常好多

咁其實ac cloud正貨係咪都一定有標籤呢?我見開箱個d片全部都無既

我要返去check 下,但我2盒都係第一版,再版封面我就確認不了,因為SE張貼紙都有改過

好唔該巴打 btw想問下依家出面仲有無機會見到有remake既cloud同sephiroth

cloud如果你係指ff7ac版本就難搵,remake會好啲,但無留意價錢
精品所有門市/孤仔/頑童/5月/現時點(暫時好似冇咩翻版舖)/

有冇sephiroth同re cloud參考價錢?見現時點都幾海鮮

8xx

以上都是初版封面
但sor a 巴打,我唔記得左sephiroth 個盒係倉,所以影唔到

唔好咁講我唔該你就真

回完諗左諗先知係play arts縮寫

Sephiroth 最近既貨係近期再版的,re7 cloud 好似未再版過,但曰本就不停賣特別色

日本有邊到有特別色賣

Sephiroth 最近既貨係近期再版的,re7 cloud 好似未再版過,但曰本就不停賣特別色

日本有邊到有特別色賣

歐美限定出完又出,現在日本通常發售(之前Tokyo game show 已發售,31/10再市面大貨)

日本有邊到有特別色賣

歐美限定出完又出,現在日本通常發售(之前Tokyo game show 已發售,31/10再市面大貨)

個朋友上次去日本 (好似秋葉原 都見到有賣
有冇人有興趣要Deadpool x force ver

有冇人識得拆ac cloud塊圍裙出嚟

有d發毛 想拎出嚟洗

我果隻都係
我用濕紙巾抺下咋

終於有人覆

係咪拆唔到出黎? 我見d膠帶好似痴死咗 

未試過 不過應該唔得
pak除左頭/手/腳/額外部件可以拆外,其他都係黐死左

明白....

咁我唯有噴火酒抹走d霉啦....

今日終於有時間搞
搵火酒(藥房買個隻)抹咗條圍巾條霉
清爽曬
如你地同樣問題可以試吓
(火酒不會導致圍巾甩色)

旺精見到$290入左 , 好撚型棍
係未有巴打搵sephiroth
見精品可以訂再販
自己都有4隻playarts Kai
但岩岩睇文。應該都係老番。
賣300-400左右
原來正牌係賣800omg
真心貴。其實比多幾舊可以買hot toys.
今日見到原來出左黑豹。好型好想買。
但係精品8xx$太貴。
之前我買個的都有兩隻郁一郁就甩左隻手。又企唔穩。搞到心大心細再唔再買。企就係放係到其實真心型。
想問除左價錢上。重可以點分正版同老番?
Thanks.
賣300-400左右
但係精品8xx$太貴。
之前我買個的都有兩隻郁一郁就甩左隻手。又企唔穩。搞到心大心細再唔再買。企就係放係到其實真心型。
Thanks.

hottoys係性價比高,平均1500一隻,造功幾好又1/6大大隻,但收藏愈多唔知點解會愈來愈悶(已放左好幾隻 )

pak其實係玩設計同FF獨市,
每隻super hero都重新設計,有啲真係幾吸引
但價錢真係好貴同造功好飄忽,臉相好多時都幾差

基本上好難分別到,真係睇舖頭決定
因為有廠貨嘅出現,變得更加難分
以前翻版pa就真係好易分得出
廠貨其實就係同正版生產線一樣,
但係就未經過檢核或者係個班廠私自額外製造

Thanks 師兄。不過見到黑豹真心整得型。見到個價由800-400 不等。其實買隻平ge用黎擺都幾正
賣300-400左右
但係精品8xx$太貴。
Thanks.

hottoys係性價比高,平均1500一隻,造功幾好又1/6大大隻,但收藏愈多唔知點解會愈來愈悶(已放左好幾隻 )

pak其實係玩設計同FF獨市,
每隻super hero都重新設計,有啲真係幾吸引
但價錢真係好貴同造功好飄忽,臉相好多時都幾差

基本上好難分別到,真係睇舖頭決定
因為有廠貨嘅出現,變得更加難分
以前翻版pa就真係好易分得出
廠貨其實就係同正版生產線一樣,
但係就未經過檢核或者係個班廠私自額外製造

Thanks 師兄。不過見到黑豹真心整得型。見到個價由800-400 不等。其實買隻平ge用黎擺都幾正

如果hottoy有ff就好 覺得而加差咁樣野 就係冇表情轉 近排買左幾隻figma先知pak小左d咩
只有買 mgs v 兩隻 snake & quiet , 雷電無愛放左
請問Carousell上面d playarts公仔好似咁平咁既
3舊水都有連盒全新
係咪老番黎
同埋想問下以下系列 老正既價錢係幾多左右
square enix marvel universe
未玩過但係趁black friday入手玩
但發現好多local網都有賣全新/2手 3舊幾水
平好多
平好多

睇角色
價錢由200到1500不等,平均700
網站賣真係自求多福

平好多

睇角色
網站賣真係自求多_福

呢個賣家好似係http://Amazon.com直銷?
如果係嘅一定係真啦
同im本來就跌跌地,主要係件嘢質感無金屬feel
新手入pak唔建議玩im,因為算係pak比較差嘅作品
當然如果你大愛就無所謂

而隻精品成日見
平好多

睇角色
網站賣真係自求多_福

呢個賣家好似係http://Amazon.com直銷?
如果係嘅一定係真啦
同im本來就跌跌地,主要係件嘢質感無金屬feel
新手入pak唔建議玩im,因為算係pak比較差嘅作品
當然如果你大愛就無所謂

而隻精品成日見

明白曬 感謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞