連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
新出隻dr strange個頭雕同造型好正
但非dr strange fans 成800又唔想出手

等跌到400吧

我仲5百中啦 4百一出就比人掃哂

等跌到400吧

5百中啦 4百一出就比人掃哂

800真係太貴要等減價
新出個隻Joker好撚型 , 16.6條魚

咁多頭雕其實幾抵玩下

咁多頭雕其實幾抵玩下

好爭扎究竟入唔入好 ... 又怕遲啲精品特價

咁多頭雕其實幾抵玩下

呢隻特價機會唔高

終於入左

咁多頭雕其實幾抵玩下

呢隻特價機會唔高

終於入左

入左d咩

咁多頭雕其實幾抵玩下

呢隻特價機會唔高

終於入左

隻joker?分享下啲相嘛

張輪椅好難砌

上次隻限定係東京game show 有得買,想要的巴打可以留意下

其實佢只係轉左色定有改野

轉色only

香港有冇鋪頭有得賣?

呢隻特價機會唔高

終於入左

隻joker?分享下啲相嘛

張輪椅好難砌

呢隻應該好多嘢玩, 只係玩嘅時候要小心

我好想買個頭放落cloud到

睇黎限定cloud 銷售不太理想

睇黎限定cloud 銷售不太理想

轉個色就推出黎賣 都唔方好賣得去邊 除左真係好迷pcff7個堆
久等了,委託重塗已經完全
真係正左好多
重塗前

重塗後

重塗前

重塗後

有無瑕疵?好似成個皮膚都唔同左色咁 唔知燈光問題定點 如果真係既話 咪要塗埋d手腳

佢係成隻變咗灰模之後再重新上色
嚴格嚟講係有咁嘅需要,不過咁樣價錢會太貴所以冇咁做

成隻睇有無古怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞