連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
近排開始玩 又靚又有型
有無巴打有玩 分享下
買左隻deadpool
買左隻deadpool

買左三隻有型有靚仔又可以做on9動作
買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主
有一隻batgirl 幾鐘意果隻蒸氣batman 但太貴 有機會入下國產算
買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主

你指ac個隻定正傳個隻正傳遲d買 ac個隻其實我有隻假野個陣唔知買左出mk睇好貴1650
有一隻batgirl 幾鐘意果隻蒸氣batman 但太貴 有機會入下國產算

國產真係唔好制 屋企有隻 轉個頭手又換唔到 又鬆 買完正版 國產=on9仔聽講仲會長短腳
如果多隻可動手指就更好
買左二隻雷電

買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主

你指ac個隻定正傳個隻正傳遲d買 ac個隻其實我有隻假野個陣唔知買左出mk睇好貴1650

第一隻就係 ac cloud
Btw宜加正傳都出左假野了 買賣谷有條友扮放二手無盒 差d中伏
如果多隻可動手指就更好

咁就可以拎死侍舉中指 同埋如果唔洗個架都企穩就好成日跌
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢
買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主

第一隻就係 ac cloud
Btw宜加正傳都出左假野了 買賣谷有條友扮放二手無盒 差d中伏

個陣買左幾錢 點解佢出隻狗都唔出zack 好嬲
你會唔會買埋佢第三個版個隻cloud
轉個衫 劍柄色又當隻新 唔知做乜鳩
最近入左呢隻

蝙蝠俠係咪真係有而d裝架?我仲停留係最原始個個蝙蝠俠
買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主

Cloud曾經有再版,估唔到都炒得咁勁

再版係咩意思?我上網睇 人地個啲好細隻
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢

隻狗係模型黎 閃電豹
我得擺埋一齊佢地好 match
買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主

Ac個隻 再販過
係佢再賣之前精品特價好似500定600蚊
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢

隻狗係模型黎 閃電豹

仲以為佢隻寵物 利申冇睇
好怕會買到成屋都係
買左隻deadpool

買埋Cloud啦樓主

Ac個隻 再販過

旺角精品已經冇左得返正傳 一盒
其他店ac都要千五以上睇黎都唔會再有特價
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢

隻狗係模型黎 閃電豹

好怕會買到成屋都係

所以我只係買左兩隻 play arts。隻豹3百幾蚊

買埋Cloud啦樓主

Ac個隻 再販過

1500蚊 y 拍同amiami有無呀
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢

隻狗係模型黎 閃電豹

好怕會買到成屋都係

所以我只係買左兩隻 play arts。隻豹3百幾蚊

對玩具冇咩認識好驚買到假野

買埋Cloud啦樓主

Ac個隻 再販過

1500蚊 y 拍同amiami有無呀

好怕比人呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞