連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無巴打搵到Deadpool 紅
之前有得訂果時無訂到

今日到左隻ffxv龍騎,我屌

有無多d圖

聽晚再影,收埋左
心口花哂

咁睇又唔係太睇到花咗

呢三個位 同埋隻野一拎出黎好大陣天拿水味
諗諗好唔好搵番amiami退貨

退貨要EMS寄俾佢? 個度又成舊水

諗諗下呢d佢未必受退貨,又唔係斷手斷腳
精品超人180蚊 入左

靚仔咩 我一打開就閂埋左

我幾鐘意套man of steel
同埋好平 所以冇諗咁多

有冇相分享下 前日經過見幾靚仔又180真係心動 奈何屋企冇禁多位放禁大隻所以冇買到

我未得閒開盒
精品超人180蚊 入左

靚仔咩 我一打開就閂埋左

我幾鐘意套man of steel
同埋好平 所以冇諗咁多

有冇相分享下 前日經過見幾靚仔又180真係心動 奈何屋企冇禁多位放禁大隻所以冇買到

$180重演呢幕都值返
點解FF隻Yuna可以炒到咁貴
點解FF隻Yuna可以炒到咁貴

正版FF同KH play art真係特別貴.....日本都係咁...
想問下, 之前有位巴打話有搵人做頭雕重塗, 可唔可以比LINK同埋講小小個流程係點, 唔該晒
btw, 岩岩接左女龍騎番屋企, 面相非常正!
btw, 岩岩接左女龍騎番屋企, 面相非常正!

有無好似樓上咁花哂
Ching係Amiami訂? 介唔介意講運費幾多?
之前冇留意冇訂到
sor 遲左覆
我amiami訂野係逐月計,一張單有幾件野,所以運費個數未必準
睇番hobby1999隻野重量係843g,你可以去對照番個運費
Amiami 睇你用咩運
大約90-130
羅斯應該好快比人清

精品
估唔到錫菲羅斯都會跌價
羅斯應該好快比人清

隻超人做乜咁平
太大盒
隻game又遙遙無期
羅斯本身都有佢既名氣 唔洗靠隻重製
超人好似個個減價都有佢份咁 係咪真係咁唔賣得
下隻到1月隻LIGHTNING 重制, 有貨先入手到時
睇佢個款都會出DFF version
唔會掛 好似冇咩分別炸喎
今晚開訂Vincent 同DFF Terra
我濕左啦!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞