連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

我都超期待車仔,不過一定好貴 想入2架 2018夏好遙遠呀

Rich
下年如果千值練/MB/Hottoys無咩大愛嘅嘢出
我諗呢件pak應該係入得最貴嘅玩具
2018夏即係仲有1年

不是rich 只係ff真係大愛,2018年1月大阪環球影城有ff event 我好怕過山車,但都想駁埋條命咁去,希望好似D23咁有特別pa啦(奇蹟吧

公佈左係玩過山車??

XRライド http://s.usj.co.jp/universal-cool-japan2018/ff/?utm_source=tw_official&utm_medium=social_official&utm_content=non__9999&utm_campaign=cooljapan_18_mhr_jp

THX
原來係應用之前個唔知咩怪女人個ARVR體感GAME
無記錯好似又要另外再俾錢先玩得......

唔洗另外俾,cool Japan 屬usj一部分,但唔買fast pass 應該要排2-3小時

Rich
2018夏即係仲有1年

不是rich 只係ff真係大愛,2018年1月大阪環球影城有ff event 我好怕過山車,但都想駁埋條命咁去,希望好似D23咁有特別pa啦(奇蹟吧

公佈左係玩過山車??

XRライド http://s.usj.co.jp/universal-cool-japan2018/ff/?utm_source=tw_official&utm_medium=social_official&utm_content=non__9999&utm_campaign=cooljapan_18_mhr_jp

THX

唔洗另外俾,cool Japan 屬usj一部分,但唔買fast pass 應該要排2-3小時

之前我玩BIO解謎係要另外俾錢....
卡莉怪妞個XR有無另外俾錢就無留意
但我記得個陣睇門票express會一早俾人買哂, 無得買express...

公佈左係玩過山車??

THX

之前我玩BIO解謎係要另外俾錢....
卡莉怪妞個XR有無另外俾錢就無留意
但我記得個陣睇門票express會一早俾人買哂, 無得買express...

Bio 係另外的,佢有寫,其他的不用加,但express真的超搶手,仲有要買對應cool Japan 既express 係要買貴版(以前)
當年我只是入去睇eva ,無express排左我三個鐘
每次見到呢個post有新回覆嘅時候
心裏面就好期待係電單車公佈售價同發售日期

Rich
2018夏即係仲有1年

我都好想去,但今年6月已經去左
有冇玩到都係其次,其實最想嘅係買到當時嘅限定商品

D23係限定sora
但我覺得今次usj應該無限定
因為30周年的其他產品都幾失望
每次見到呢個post有新回覆嘅時候
心裏面就好期待係電單車公佈售價同發售日期

Rich
2018夏即係仲有1年

我都好想去,但今年6月已經去左
有冇玩到都係其次,其實最想嘅係買到當時嘅限定商品

D23係限定sora
但我覺得今次usj應該無限定
因為30周年的其他產品都幾失望

個人癡心妄想可唔可以係克勞德把刀可以分體合體嘅版本
或者王子嘅皇者之服版本

可合體既合體劍係pa年代的廢案,我諗佢都幾難會出,除非有新技術
就算限定⋯多數轉下色咁,SEx 懶到仆,我鳩估估出tidus但粒波轉usj 個地球

Vincent 有Turks 時期

正是BC時期

咁買而隻都得

之前隻vincent係唔係普通play art, 唔係改?
google過d圖都唔靚

Play art:
Vincent 有 game 版同AC版
Play arts Kai:
有AC版, AC版特別版同將會出的DC版
希望無記錯

Pa game 版

Pa ac版

Pak ac版

Pak ac metal 版

Pak dc版

THX
DC暫時個模同AC PAK個隻真係好似

Pak ac metal 版睇唔出個分別

Dc造型上應該同Ac近乎一樣,因為故事都係ac 1年後,要講最大分别應該係dc Vincent 佢買左手提電話⋯ 如果出chaos 版就超正
之於metal版,你可以當多左反光,不過係外國限定,亞洲應該好難搵,可以當不存在

其實好AC同DC造型好唔同,AC入面Vincent 塊斗蓬其實係Pa ac版果個樣黎(無咁爛)
係到左Advent Children Complete版先唔知做乜鳩有幾個鏡頭用爛斗蓬造型,但基本上都係出現無爛果款樣多
所以我之前以為PAK果隻係DC版黎
同埋我最不滿係Play Arts Kai果陣條粉紅絲帶(每個人都有,用黎紀念Aerith)係右手臂,明明套戲係係左手臂
另外槍袋又係錯,Vincent支三頭犬插槍袋果陣 槍柄係對住出面(即係佢拎槍係要反手先拎到),需然個設定係好ON9
DC就兩樣都有,因為CG係槍柄對出,game play係槍柄對內(唔駛反手拎)

Vincent 有Turks 時期

正是BC時期

咁買而隻都得

之前隻vincent係唔係普通play art, 唔係改?
google過d圖都唔靚

Play art:
Vincent 有 game 版同AC版
Play arts Kai:
有AC版, AC版特別版同將會出的DC版
希望無記錯

Pa game 版

Pa ac版

Pak ac版

Pak ac metal 版

Pak dc版

THX
DC暫時個模同AC PAK個隻真係好似

Pak ac metal 版睇唔出個分別

Dc造型上應該同Ac近乎一樣,因為故事都係ac 1年後,要講最大分别應該係dc Vincent 佢買左手提電話⋯ 如果出chaos 版就超正
之於metal版,你可以當多左反光,不過係外國限定,亞洲應該好難搵,可以當不存在

其實好AC同DC造型好唔同,AC入面Vincent 塊斗蓬其實係Pa ac版果個樣黎(無咁爛)
係到左Advent Children Complete版先唔知做乜鳩有幾個鏡頭用爛斗蓬造型,但基本上都係出現無爛果款樣多
所以我之前以為PAK果隻係DC版黎
同埋我最不滿係Play Arts Kai果陣條粉紅絲帶(每個人都有,用黎紀念Aerith)係右手臂,明明套戲係係左手臂
另外槍袋又係錯,Vincent支三頭犬插槍袋果陣 槍柄係對住出面(即係佢拎槍係要反手先拎到),需然個設定係好ON9
DC就兩樣都有,因為CG係槍柄對出,game play係槍柄對內(唔駛反手拎)

太好了有巴打討論咁仔細
塊布有幾爛我真係唔太分到

只知最舊就最完整

ACC就中彈時穿穿下又好返咁

DC又係時爛時完整,所以我分不了
但記念帶一直都是右手,話説vincet可以左手拿槍?隻左手咁…

最後PAK同DC時期應該無記念帶的,可能我要返去check真D,因為網上睇唔到
有冇巴絲知道孤仔啲PAK係正版定老番 驚隻deadpool係假野

有冇巴絲知道孤仔啲PAK係正版定老番 驚隻deadpool係假野

係邊買

孤仔
我鐘意timeless 個Batman
買哂,不過真分到唔真假,只去孤仔買

係邊買

孤仔

正版
playarts要分正翻,以係邊買咁分最實際

我唔急玩慣左amiami買
計埋運費個價又差唔多, 又可以碌卡儲分

係邊買

孤仔

正版

有冇教學點運番黎香港?

係邊買

孤仔

正版

有冇教學點運番黎香港?

直接填香港地址直寄
有冇人識得拆ac cloud塊圍裙出嚟

有d發毛 想拎出嚟洗

有d發毛 想拎出嚟洗

我果隻都係
我用濕紙巾抺下咋

有d發毛 想拎出嚟洗

我果隻都係
我用濕紙巾抺下咋

終於有人覆

係咪拆唔到出黎? 我見d膠帶好似痴死咗 

有d發毛 想拎出嚟洗

我果隻都係
我用濕紙巾抺下咋

終於有人覆

係咪拆唔到出黎? 我見d膠帶好似痴死咗 

未試過 不過應該唔得
pak除左頭/手/腳/額外部件可以拆外,其他都係黐死左

明白....

咁我唯有噴火酒抹走d霉啦....

丁圖發送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞