連登有無人玩play arts kai ?

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

買左三隻有型有靚仔又可以做on9動作

買埋Cloud啦樓主

你指ac個隻定正傳個隻正傳遲d買 ac個隻其實我有隻假野個陣唔知買左出mk睇好貴1650

Cloud曾經有再版,估唔到都炒得咁勁

再版係咩意思?我上網睇 人地個啲好細隻

Ac個隻 再販過
係佢再賣之前精品特價好似500定600蚊

旺角精品已經冇左得返正傳 一盒
其他店ac都要千五以上睇黎都唔會再有特價

1500蚊 y 拍同amiami有無呀

好怕比人呃會唔會有伏嫁?

最近趁精品特價入,儲開batman電影

買左三隻有型有靚仔又可以做on9動作

買埋Cloud啦樓主

你指ac個隻定正傳個隻正傳遲d買 ac個隻其實我有隻假野個陣唔知買左出mk睇好貴1650

Cloud曾經有再版,估唔到都炒得咁勁

再版係咩意思?我上網睇 人地個啲好細隻

Ac個隻 再販過
係佢再賣之前精品特價好似500定600蚊

旺角精品已經冇左得返正傳 一盒
其他店ac都要千五以上睇黎都唔會再有特價

1500蚊 y 拍同amiami有無呀

好怕比人呃,btw睇下平幾多先

我見到好多batman 係咪真係有咁多件裝

好似係pa 自己設計變種style
利申唔識野

利申唔識野

買哂一定好震撼好怕睇完蜘蛛俠即刻去買返隻返黎

利申唔識野

買買買!
不過新野訂價好貴 玩唔起
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢

隻狗係模型黎 閃電豹
我得擺埋一齊佢地好 match

仲以為佢隻寵物 利申冇睇
好怕會買到成屋都係

所以我只係買左兩隻 play arts。隻豹3百幾蚊

對玩具冇咩認識好驚買到假野

依家有好多玩具都係假野,play arts 都有,幫襯大舖買就冇事
邊到仲有deadpool買

佢有啲係playarts Kai獨有既系列

利申唔識野

買買買!
不過新野訂價好貴 玩唔起

我諗佢貴極都唔會貴過ac cloud掛不過都唔知佢會唔會出 唔出就買返舊個隻
買左二隻雷電

隻狗(?都係送?幾錢

隻狗係模型黎 閃電豹
我得擺埋一齊佢地好 match

仲以為佢隻寵物 利申冇睇
好怕會買到成屋都係

所以我只係買左兩隻 play arts。隻豹3百幾蚊

對玩具冇咩認識好驚買到假野

依家有好多玩具都係假野,play arts 都有,幫襯大舖買就冇事

我已經買左隻錯既個陣冇慨念有假野 見到隻眼發光就買左 有咩大店係一定信得過?我而個唔出街既毒品撚真係咩都唔識

好想答你 但係好驚比大家話係假野我會即刻掟我屋企個隻落街

佢有啲係playarts Kai獨有既系列

冇睇蝙蝠俠 如果我買都係買黑色原始個隻佢好似準備出多隻蝙蝠俠?好有型咁既樣
頭先上y拍睇 ac cloud間間都標成千蚊
有間750睇d評價唔似假野 但佢又唔影清d

幾錢入左右

我都有睇 有個 ac cloud +tifa 1500 1600蚊 都唔知掂唔掂既
不過我最早買都要下個月今個月買左三隻啦已經

幾錢入左右

999得一間有 即刻買 唔好同我講自己買左幾多錢 我唔想知

我都有睇 有個 ac cloud +tifa 1500 1600蚊 都唔知掂唔掂既]https://holland.pk/pnog3duj[/img]

好奇問下 仲有無玩其他玩具
有隻sephiroth同batman
想入晒Ff個mk仔同光騎同Ff5個龍騎

我都有睇 有個 ac cloud +tifa 1500 1600蚊 都唔知掂唔掂既]https://holland.pk/pnog3duj[/img]

好奇問下 仲有無玩其他玩具

冇啦 如果唔計十幾年前d超人同戰隊機械人
有隻sephiroth同batman
想入晒Ff個mk仔同光騎同Ff5個龍騎

mk仔係邊個光騎係ff1個隻?龍騎好靚但係冇咩愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞