[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
喺房走場扣好小,你一日走好多次都唔會食penalty
I see 學到嘢
唔ready等夠鐘就浪費大家時間, 唔建議咁做。直接按X走人喇.

連續走好多次都唔會penalty, 同埋你正常打到一場計分場就應該可以回復番。
最好未分隊就走
分咗隊先跳大概跳三、四場好停手
屌 ready個陣明明就三泛兩突一support,撳咗兩下手機入到去見到變五突一support 真係on99
抽中沙煞比玩左三場 呢部擺650應該都比龍飛改良屌死
2突有啲敏水,未必頂得住戰線

都係睇人
啱呀, 最重要係睇人, 多過睇機。
問題係, 未打前你唔知隊友勁唔勁渣唔渣, 同對面實力差距幾大又係唔知.... 但你睇到個機體陣容係咪正常頂到線。
新入坑請問有咩要做新手72小時個pool值唔值得抽
成日,或者ready 嗰陣見住係獨角獸黎,撳完手機入到去見到沙剎比
由一出黎就俾nu 㩒住砌,之後出強化zz明明紅黎但沙剎比完成打佢唔入,因為冇一把武器打得停佢而家,獨角獸唔洗變身剩係射都可以玩死佢
原來銀彈有盾炮之前無論ggen定機戰都唔整 最多得飛彈
過哂兩隻獨角獸先入坑?
邊個咁大整蠱你
1) 去酒吧部機度搵個軍團入.

2) 去棵樹旁邊個妹妹仔度做training任務

3) 然後可以去打模擬器任務, 或者去打組隊真人對戰了,初時如果唔熟手, 用渣古II 之類機體, 用機槍, 跟住隊友人一齊行。
如果講抽機嘅
72小時半價係抽得過嘅,今日出嗰個未擁有MS Step Up就 千祈唔好抽
之後儲下coin抽下心儀機體
同埋隻game有啲叫四星機嘅撚樣,一出嗰陣會有195 coin嘅保底抽
有心可以慢慢儲定
thx all
睇落幾勁
但用死騎好過
如果強化值滿左
再抽到相同機體
會發生咩事
冇事發生
武裝強化積根Lv1 同lv2值唔值得換同埋換邊個level好
好用,但機體要level 1 就夠。可以孝慮換埋枝level 2炮,咁level 1,2的機都用到。
會俾機體改造券你。
換了炮我有lv1
hea 團有位,入團請先填表
置頂post有link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞