[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
老爺機FA 高達終於buff
黑白卡都加返D特殊能力上去
300 cost比較常見支援機係渣古I狙擊型,主武光槍射程遠同威力大,但你要瞄得準。量產型雷射大炮就比較易用,肩炮同雙豆槍都好易中。

350 cost 有隻孭住6發飛彈的狙擊型吉姆幾好用。仲有雷射大炮,肩炮同雷射槍都遠距離。平時主武唔會儲射,肩炮打停然後補多一槍已經好大傷害。單炮/複炮型大魔都好用,不過滑行腳,你要習慣下。

400 cost 最強援機應該係鬥狼,但我唔識用。要易用就吉姆大炮2或者陸戰型勇士。泛果隻狙吉(WD)有雷達,都可以當係支援機咁用。仲有隻偵察型高渣有隱形又可以jam人地雷達,枝機槍抽水一流,都好好用。
連吉指都buff血,營運真係算唔話得。
沙薩比而家好勁
偵察型高渣10個有9個都唔影相唔干擾
未至於掛,我打A/A+場都多數識jam同影相。
咩叫影相
有幾部機有武裝係個鏡頭,對住敵人射一下,就會有一段時間顯示佢個位置同大頭,可以睇埋機體類型(支/泛/突)。呢個功能通常係用來對付隱形機,或者要求隊友重點招呼的機體,例如對方突機同援機。

影住佢果時,隊友打佢係會有加成,唔記得係+4%定+5%傷害。
測左好多次, 每測一次隔幾個月又再測
新果部tb高達勁唔勁?
steam network test冇人講
都已經唔係第一次test
玩左幾場就放低左
的確算順暢同易命中左,但重新抽過d機太麻煩
有咩好講, 咪又係啲又盲又手殘嘅入去怨畀原本玩開嘅打爆, 然後話人地特登入去smurf
而且又無原本啲機又要洗save, 玩多兩場都悶
佢可以搞到ps5 server唔會有delay先再講
依家400cost 最勁援機應該係粒海星,火力勁到on9,又可以飛,痴線。
好lag
https://youtu.be/9GnIyaQ6HxM

個bug係ps玩咁耐都未見過
高cost泛冇空中控制程式係垃圾機
唔識飛都唔知點打
百改射射射雙急迴都仲生存到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞