[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
蒼白兵團曾經係好勁, 但我唔鍾意佢枝光槍要停一停有delay先射得出。
我無

我玩左年幾兩年,但中間好多時間斷左同埋純粹online抽野

成日發現原來我好多活動機無拎到

係初初玩果半年同近呢半年先叫真正有玩
同埋蒼白兵團真係得350用得落

一上400以上我就用勇士系列
唔緊要喇, 遲下呢類活動機就會放番落抽機pool, 或者在其他活動送。之前都有問卷定唔記得咩活動係送番再之前的活動機。
400c 果隻蒼白騎士陸戰重裝備型都幾好用, 射擊武器豐富, 埋身劈又得, 仲有系統可以醫腳.
尋晚買左隻妖精

仲以為可以換機用,原來強迫我用部突擊渣古雖然部機幾勁,但關關都成堆泛用吉姆幾支機槍咁掃埋黎d血倒水咁倒

如果新手玩分分鐘比佢地掃到懷疑人生
逆屬性屠番轉頭先顯得你勁

加油!
尋晚打完第6話,隻狙擊渣古好勁,但感覺線上版唔多人用
堆機online用廢好多的

reload cd 全部弱化

成場8分鐘2隊互相都打唔到大家,最後仲有結算
輸出傷害都係0, 全部自己友造馬
Quick Match嚟,打打下唔對路,又無人訓低同扣血
以為會斷線,點知等到完場有結算
依家狙渣buff完之後好能勁喎,支槍中2吓就爆腳
咦, 即係系統問題呀?
之前buff完果隻好似係普通狙渣I, 唔係code fairy果隻?
應該係房主斷線,但正常應該成間房都會無咗
但今次唔知點解要hea到完場
結果:垃圾GBO server
係,揸光槍果隻,支光槍係低cost場勁屈機
真係幾惡, 射程又遠。
打完一場出左強化zz
呢隻game仲會唔會上pc
啱,我都試過好多場全突大炒對面,睇戰意同識唔識快攻
行出屋企見到對面6部重高達
巴打覆錯人?
Pc 版,再加埋肯定大把強國人玩,just imagine
始終都係鐘意玩pc多過ps
習慣用keyboard mouse
之前明明話上steam點解冇曬聲氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞