[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想問下攞左白金章之後第8日開始係咪日日送幣俾你
白金每日獎勵10日會轉一次
囉到既幣其實得8-10,18-20,28-31
咁樣真係好撚搵笨
成個月送得一部4星機 幣又少 強化設施第7日先有可以用
有咩咁搵笨?
除咗你想要上旬嘅機要係 1-9號之間白金一定要課金之外
中旬同下旬嘅機,無課都拎到
正正常常有手有腳有時間13,14號左右都白金到
免費仔點樣做到 上個月開始玩返
我前日抽左兩次超限補底parts加三次單抽先攞到金
同埋你要四星機都擺係上旬 想要既話你都係要課
朝早場唔知做乜鳩可以連輸五場
岩先個場仲on9 無啦啦炒半隊
重點係要有極多時間同耐心去刷箱同出擊/勝利次數
極多時間就吹大咗
每日AB齊箱就最基本,勝場200次我而家都無理到
優先解咗15次rival實際啲
白金就隨緣啦,不過一個月24個任就真係求其日日log in打日任都做到。
呢隻其實唔課都有得打,隨手可得的舊機都有得buff,唔算搵笨啦。
https://twitter.com/gundamevo_jp/status/1681864486959939587?s=46&t=3inibreRbaHWDy9ZN0rNMw

題外話,隻evolution未夠一年就話執笠,但GBO就重expand緊
星期日晚7點5週年生放送
https://www.youtube.com/watch?v=BYFeSTdIxcY&ab_channel=BandaiNamcoEntertainment

新PV
大家可以估下究竟會係HI-NU一對定FAUC一對
堆artwork真係好高質
Hi-nu既話即刻買返部ps5打順d
Pc gbo2會唔會都執柒
希望有人課金玩steam滿足下我玩mnk gbo2
Jegan Battle Operation
續戰力高 武器切換時間同間隔短
仲有兩種打停手段咪多人用
同cost其實有更好用的選擇
發覺假期用紅機自己一個打哂係最好
班假日機師全場都係企同一個位
隊友企正前面俾人圍都唔會救機
5周年有冇新po
冇新圖
Hi nu同夜鶯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞