[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
打300cost連輸5場
holiday driver好危險
竟然廚得過積根頭
拳王打細場肉搏真係神一般既存在只不過就真係純肉搏
幾時出steam版
依家隻拳王重有無以前咁屈?啱啱琴日先抽到lv 1
視乎場地。細場同多掩護物的場地仲係好勁。
剩係嗰種開住霸體用超高走速係人地臉前揚黎揚去想像人地打你唔中又就算打中都打唔停既嗰種無能狂怒既表情,再然後散彈電索連續拳連藍機都一野收走大半行血既超強火力

依種咁串既打法就已經值得一用
nerf散彈其實都唔太有用, 反正佢開霸體果時都係放低枝散彈
叫做冇咁易俾佢射停
hea 團有位,入團請先填表
『機動戰士鋼彈 激戰任務2』
以下是來自Steam版團隊的公告。

在『機動戰士鋼彈 激戰任務2』Steam版服務正式開始之前,將再次進行「網路測試」,以確認遊戲運行和伺服器負載。

本次測試中收到的玩家回饋內容,都將成為努力進一步提高正式版本的品質的參考。 感謝各位玩家的合作與耐心等待。

■實施期間
2023年1月17日(週二) 14:00 ~ 2023年1月19日(週四) 17:00(JST) [預定]

※上述期間內,任何人都可以透過Steam商品頁面下載遊戲參加測試
※4月實施的測試資料將不會被繼承,所有參與者將以全新的狀態據參與。
※1月18日(週三)14:00~17:00(JST)[預定]預計將實施伺服器維修
新機勁到癲…
Tr系列好似都係有一定強度
好奇steam版會唔會所有野重新開始
玩左個幾月,已經準備左100coins等再出抽nu
梗係由0開始啦
你兩個野好似唔係好關事
1) Steam版應該唔會同你本身PS acc cross save,即係當你開個新仔用咁玩
2) Nu無話再出pick up /保底 pool,你要抽嘅話只能靠普通pool抽
我仲以為D pool會定期復刻下
除非出高Lv機體pool先有機會pick up 埋舊機lv
四星機錯過咗,你預佛系抽中好過

依家最穩陣就係留定 195 coin去保底抽下次四星
想問下通常幾耐會有一次保底4星pool?
我見上個月已經有個unicorn機率提升pool,以為會有復刻
通常GBO有幾個大活動日子
先講 周年慶,大概就7月尾
跟住就到 聖誕+跨年
然後就春祭, 大約2用尾左右

下次四星我地鳩估就2月頭至中咁上下
大概一個半月出一部啦,但周年通常連住兩個禮拜出
所以好多時啲人無課就儲夠彈藥喺周年抽

而家手頭上d機應該夠玩, 主力玩650都夠
NU應該算易出果幾部?
我D分身AC全部都有
有一排好公厠, 我非洲人, 但全套4星step出左幾部nu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞