[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
350, 400同550都有機有線控炮, 一樣用得
跟4星機一齊出的零件之中, 係咪得教育型電腦同T骨唔駛跟機體level乜機都用得?
我見有台叫教主,浮游炮應該係主要輸出
但係宇宙場就算鎖定左要避開都唔係難事
而且傷害又唔係太高

感覺有啲雞肋
主教其實好勁, 佢寫住果個武裝的傷害值係計一發, 但其實打果時係10隻手指x10, 雖然未必中得哂。主武儲氣個傷害好高, 就算唔儲氣, 在近距離個傷害都好得人驚, 而且2發打停, 同埋可以密密射。

主教在援機之中算係好靈活, 我覺得係宇宙最勁350援。
主教主力輸出係主武,佢個浮游炮你主武射中人兩下出硬直果時先放,唔係嘅話以佢個旋回你lock得嚟不如打多幾槍主武
低cost場真係成堆牛鬼蛇神,場場唔係大炒人就係俾人大炒
請問隔左幾年冇玩,今日無聊開黎睇下,唔見有上面巴打講送39+50金幣係咪正常
要上星期登入先有
戰力好懸殊
低cost機先好玩
Delta plus好好玩
快手去酒吧搵個團加入
係咪軍團? 入左之後重開game?
你睇吓hea團有冇人清人 睇吓仲有冇位
好呀我而家入,不過我想知入左有咩獎勵
個團一升lv 就會送10000蚊同1個幣
艾因1又幾過癮,招儲格一招秒滿血
有冇巴打識技巧用女妖連招,後格》急回〉駁蓄力夾易D連?成日駁唔切。。
試下用左夾打到佢強跪再連刀再連夾
冇咁難操控
呢度啲師兄係咪全部都S rank究竟幾時先上到A+
今晚睇吓hea團邊過冇上一個月就清
A rank打到落A- 唉今日連續輸咗六七場打到好撚燥
入房時留意下隊友用咩機, 太伏就走喇. 打果時如果見隊友行為太伏可以在完場時block佢, 下次見番時, 佢個名會變紅色, 如果編埋同一隊又係可以走。
我想知可以點走?唔ready唔係都會有penalty咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞