[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [97] Unicorn登場

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
廢墟先易升分保分
之前打爛地跌咗百幾分,靠廢墟升返
想問下d拋物線系 eg Grenade/ MLRS垂直發射果類
其實點預個落點?
係咪準星藍色就會自己大約落附近
唔好對隊友有期望, 成日都會遇到一堆會走散哂, 單人出去送頭, 還至玩人仔玩坦克送分的隊友.
爛地先打到想死, 間中就會遇到幾個成日鍾意縮入基地的豬隊友, 然後俾人封哂高低兩條路係咁SM
我想問下妖精買唔買得過?因為覺得399買單機版既gbo好似有d貴

主要想問係咪買標準版打爆哂就可以拎哂果八架機?上網睇片果堆機好似幾好用咁
有時縮都算,撞到唔會一齊出擊果d先崩潰

逐隻逐隻死,跟住一隻一隻咁出擊黎比人sm,chat果度講一齊出擊都無人理
遇到呢D, 完場一定block, 下次再遇到就會個名變紅色, 編到同隊即刻跳。
留意番, GBO機係越出越勁, 妖精D機就算依家仲算勁, 有得抽果D新機好快會勁過妖精機。

低cost就算喇, 依家已經冇乜低cost機出。
我係對低cost果d有興趣

咁我應該買豪華定標準
EXS要加埋變飛機輸出先會高damage
得350主角機渣古同550京布梵好用,其他用落一般,有部吉姆要尾關爆埋hard mode先有得拎,個關難玩到已經棄左
550定500都唔係好記得
紅機京寶凡MS-18NF Titania 應該係500c
呢兩部都越來越少見
500好既選擇愈黎愈多
350就暫時我都中意用返佢
水高nerf左之後, 本來好少見, 唔知點解呢排又多番。

350好似冇乜邊部泛機啱手型, 有時出水吉算。
350泛用講性能係咪蒼白兵團型最好?
點睇都係大J渣古,有火箭筒有光槍有大down鐵拳重要勁厚血,全能到仆街
大J渣古即係邊隻?

仲有如果350水渣都真係幾勁
有冇高手可以解答
MLRS 唔建議用
grenade 有個拋物線
開訓練試下
玩得廢咪跌分
spam就明惡意 抵ban的
教你一個spam 又唔ban方法
個個月課2 pack 788
bandai 比你任spam 同tk 隊友
大J渣古即係AOZ果隻渣古II(複合裝備), 好用的射擊機, 仲要係活動送, 人人都有。不過用得多都悶悶地。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞